• Share

Redeschiderea cluburilor din Bucuresti ne intampina cu un nou decor

Redeschiderea cluburilor din Bucuresti ne intampina cu un nou decor

 

Vremea teraselor si a petrecerilor la mare ajunge spre sfarsit odata cu venirea primelor zile de toamna, iar cluburile din capitala revin cu evenimente care reunesc gastile petrecaretilor cu line-up-uri care mai de care mai inedite. Gusturile muzicale vor fi rasfatate atat in septembrie, cat si in octombrie. Iata ce ne-a pregatit orasul in materie de redeschideri!

 

 

redeschidere cluburi 2015 bucuresti

 

 

Opening Weekend - Expirat Bucuresti (11-12 septembrie)

 

Weekend-ul 11-12 septembrie este dedicat redeschiderii clubului Expirat din Bucuresti. Dupa o vara petrecuta la mare, colectivul DJ-ilor format din George, Matei, Luca si Chivu se reinstaleaza la pupitrul din strada Brezoianu. Pentru mai multe detalii, puteti da click aici.

 

 

Gobling Grand Reopening (11-12 septembrie) 

 

Acelasi weekend sarbatoreste cu fast si redeschiderea Goblin din capitala. Dupa 7 sezoane de petreceri memorabile, clubul ne va intampina cu un nou decor. Artistii Skoo si Keri vor semna condica la acest sfarsit de saptamana, tinandu-ne pe ringul de dans pana dimineata.

 

 

Reopening Tribute - FreeStay (12 septembrie)

 

Tribute Club se redeschide pe data de 12 septembrie. FreeStay va urca inca o data pe scena clubului, pentru a ne oferi o seara memorabila pentru acest inceput de toamna. Intrarea pentru eveniment costa 30 de lei.

 

 

2 Ani de Colectiv - Golan, Yaroslav, Tomma Alistar, Sick Carantino (12 septembrie)

 

Situat la cateva minute de centrul orasului, clubul Colectiv va sarbatori aniversarea a 2 ani de petreceri pe data de 12 septembrie, la aceeasi data redeschizandu-se si locatia interioara, dupa o vara petrecuta pe terasa. Printre responsabilii cu muzicalitatea evenimentului se numara Golan, Yaroslav si Tomma Alisat. Intrarea la acest eveniment este libera.

 

 

Amore - Eats Everything, Rosario Internullo, Victor Stancov (12 septembrie)

 

Primul eveniment anuntat din aceasta toamna la Studio Martin este unul aflat sub egida Amore, pe 12 septembrie. Ringul de dans va fi animant de unul dintre putinii producatori de muzica electronica ce a avut o ascensiune foarte rapida, si anume Eats Everything. La pupitru, il vor acompania Rosario Internullo si Victor Stancov.

 

 

Redeschiderea Fratelli Espresso Bar by GensDuBien (16-18 septembrie)

 

Noul sezon de evenimente incepe la Fratelli Espresso Bar de pe 16 septembrie. Vom avea parte de DJ set-uri de la artisti precum IO si Andre Rizo, concert Lucia si o expozitie foto. Intrarea la toate evenimentele este libera. Pentru mai multe detalii legate de program, puteti intra aici.

 

 

Templum opening night (19 septembrie)

 

Pe data de 19 septembrie se anunta cod rosu de muzica impecabila la Templum. Deschiderea oficiala a clubului se afla sub un val de mister, deoarece organizatorii vor sa tina line-up-ul secret si sa ne surprinda in acea seara. Insa daca v-ati obisnuit cu petrecerile de la ei, stiti cu siguranta la ce sa va asteptati.

 

 

Kristal Grand Opening - Dubfire, Mahony (3 octombrie)

 

Kristal Glam Club a ajuns la al 12-lea sezon de petreceri, pe care il va deschide cu fast pe data de 3 octombrie. Pe scena din Kristal vor urca Dubfire si Mahony, care promit ca ne vor tine pe ringul de dans pana la rasarit. Vom reveni cu mai multe detalii legate de bilete in apropierea evenimentului.

 

 

Studio Martin Reopening Party - Hernan Cattaneo, Alex & Mircea Babescu (9 octombrie)

 

Oficial, sezonul cu numarul 22 de evenimente de la Studio Martin incepe pe 9 octombrie, avandu-l la pupitru pe Hernan Cattaneo. Suportul muzical local va fi oferit de fratii Babescu, Alex si Mircea. 

 

 

Pe masura ce mai aflam noi informatii despre redeschiderea cluburilor din capitala, va tinem la curent cu update-uri pentru cele mai tari evenimente din aceasta toamna.

Distribuie