• Share

Rezolutii, TED, iubire si muzica

Rezolutii, TED, iubire si muzica

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri 16– 20 ianuarie 2017 

Luni – Designers New Year's Resolution

Te-ai gandit! Gata! Anul asta le vei face pe toate, mai ales daca esti designer. Nu iti vei mai lasa creativitatea infranata de profani si vei face tricourile alea tari la care te gandesti de atat de mult timp. Ei bine, acum ai si cu ce,  la Designers New Year's Resolution, diseara de la 19:00 in Expirat. Oamenii printeaza pe loc grafica ta, asa ca vei vedea cum visele se transforma in realitate. In plus, stai de vorba cu altii ca tine si asculti muzica buna.

Marti - Despre inceputuri

Azi esti destept pentru ca mergi la Seneca AntiCafe ca sa vezi niste proiectii TED si sa discuti Despre inceputuri. Evenimentul e simplu. Se intampla proiectii, dupa discutii. Poti sa intri-n vorba cu ce vrei din experienta ta pe marginea subiectului. O ora de stat in locatie inseamna 8 lei si ai parte de multe alte lucruri pe acolo: ceaiuri, fructe, librarie, internet.

Miercuri - Statele unite ale iubirii

Statele unite ale iubirii, scrisa si regizata de polonezul Tomasz Wasilewski  este o drama de vazut astazi la Sala Elvira Popesco de la ora 20:30. In avanpremiera. Actiunea se petrece in Polonia anilor 90, cand patru femei trebuie sa se reinventeze ca sa traiasca asa cum isi doresc. Filmul a fost super premiat, deci ai motive sa il vezi.

Joi - Robin And The Backstabbers - BT Live#9

De la 21:00, in Control, vin Robin And The Backstabbers pentru BT Live#9. Daca ai chef sa simti, sa gandesti ce cu gandul nici nu credeai, vii sa asculti formatia cu predispozitie catre melodrama. Vezi tu cum iesi de acolo, dar noi iti spunem, in cazul in care nu stii deja, ca ar trebui sa fii incantat. De la atata cantare.

Un bilet costa 40 de lei.

Sursa foto: Robin And The Backstabbers FB

Vineri - COLOR pres DJ Boring, Vlad Caia, Filipp, Saluna

ABSOLUT COLOR vine cu vibe din underground-ul londonez in KRAN ca sa te simti tu bine: DJ BORING, Vlad Caia, FILIPP, Saluna (#absolutartist). Ai parte de genuri muzicale combinate, dar, anunta organizatorii, nicidecum plictisitoare. Ca sa intri, iti trebuie card ABSOLUT COLOR, pe care il obtii de aici [email protected]. Pe un card intra patru oameni. Have fun!

Distribuie