• Share

Sa dansam in asteptarea lui Mos Craciun

Sa dansam in asteptarea lui Mos Craciun

 

In perioada sarbatorilor tot poporul traieste pe picior mare si se lafaie in decoratiuni, mancaruri alese si cadouri felurite. Sau cel putin asa ar trebui... Noi iti propunem sa incepi high-life-ul chiar din acest weekend: capitala e plina de evenimente de anvergura. De la targuri de Craciun (despre care poti sa citesti in detaliu aici) la petreceri grandioase si/sau inedite. Sa dansam pentru Mosu', zic!

 

 

Vinerea se intampla cele mai interesante lucruri in Bucuresti (parere personala, nu sariti!), asa ca sarcina de a alege intre Apparat, Swedish House Mafia sau aniversarea Double Damage ar putea deveni o povara. Hai, totusi, sa le luam pe rand:

 

 

 

swedish house mafia bucuresti

Swedish House Mafia @ Romexpo

 

 

La Arenele Romane, in cort incalzit, ne vor incinge si mai tare Apparat, Deetron si Vakula intr-un eveniment Color-at. Caldura si culoare, combinatia ideala de iarna!

 

Swedish House Mafia poposesc la Romexpo in cadrul One Last Tour, in care isi iau ramas buni de la fani si prezinta live cel mai recent album, Until Now.

 

Double Damage implineste un an de activitate (hip hip hurray) si ii aduce in Kristal Glam Club pe Ray Okpara si Jozif, alaturi de Pagal si Mahony. La multi ani si la multe petreceri!

 

Daca vrei sa faci o fapta buna in timp ce iti arati schemele pe ringul de dans, atunci  pulovar - for the selfless selfish e petrecerea ideala pentru tine. Iar daca vii la Palatul Spayer cu puloverul pe tine, intri gratis.

 

In recent deschisul Modern muzica e exact asa cum nu ai mai auzit-o niciodata prin cluburile de la noi: nisata pana in panzele albe. Iar The Miracles Club vor face miracole printre cunoscatori, asa cum ne-au demonstrat si la unul dintre Rokolectiv-uri.

 

 

Fa-ti timp si pentru niste somn, pentru ca sambata iesim din nou la party.

 

 

 

pendulum arenele romane

Pendulum @ Arenele Romane

 

 

Pendulum va tine un DJ Set memorabil la Arenele Romane, alaturi de MC Verse, iar jubileul Atma - 20 Years Of Electronic Music ii reuneste pe Atma, DJ Latam, DJane Roua si Barbaleku in Studio Martin.

 

Bea pana dimineata la BAHA din Turbohalle unde, pe langa deja celebrul concept de all you can drink, organizatorii au gandit o premiera pentru scena romaneasca: jam-session-ul. Loredana, Gojira, Planet H si Chimie la scena mare, Mitch Alive & Yatziv Caspi, Oliver $ si Charlie Boy la cea alternativa.

 

Pentru amatorii de cercuri restranse, recomandarea de sambata ii include pe B-Ju, Huzur, Younkarls si Herne, in Orgami Sound White Night cu numarul 5, ultima din acest an - in Club Control.

 

 

Merry Pre-Christmas!

Distribuie