• Share

Saptamana asta dansezi ca in Balcani si mananci ca la festival

Saptamana asta dansezi ca in Balcani si mananci ca la festival

Balkanik Festival

Colorata in septembrie e gata! Daca n-ai mai pomenit pana acum de culori muzicale, sa stii ca le poti vedea si asculta live la Balkanik Festival, in perioada 8-10 septembrie, la Gara Regala Baneasa. Din Liban si pana in Lituania, cu o oprire prin Romania, bineinteles, Balkanikul de anul asta are in program 11 cantari, multe targuri mestesugaresti, ateliere si proiectii de film.

Bucurie mare, intrarea e libera. 

The Color Run

Daca tot suntem la capitolul culori si te-ai tot intrebat ce e cu oamenii aia care isi pun poze alergand in timp ce altii toarna un praf colorat pe ei,  hai sa vezi cum poti straluci la ceas de seara fix in mijlocul bulevardului Unirii.

The Color Run, editia nocturna de toamna, are loc sambata asta, incepand cu ora 18:00, in zona Bibliotecii Nationale. Ca sa fii “sparkle”, “light” sau “glow”, ai nevoie de unul dintre cele trei pachete puse la dispozitie de organizatori, care costa 109.99 lei, 149.99 lei sau  209.99 lei.

Inscrierile se fac aici.

Bucharest Street Food Carnival

De la Festival la Carnaval n-a fost decat un pas pentru cei care ne-au obisnuit de cativa ani cu mancarea consumata si altfel decat intr-un restaurant.  Alege-ti rulota preferata, pregateste-te sufleteste pentru dieta de dupa si da o fuga la Romexpo intre 7 si 10 septembrie.

Intre orele 12:00-15:00 intrarea e libera, un bilet de o zi costa 15 lei, iar abonamentul pe toate cele patru zile costa 40 de lei.

Festivalul Ambasadelor

Un alt festival cu care iti poti ocupa timpul in perioada 7-10 septembrie e Festivalul Ambasadelor. Nu, nu are loc in ambasade, dar ele sunt implicate direct in expozitii, spectacole sau proiectii de film, programul fiind disponibil aici.

Cine stie, poate iti descoperi dragostea pentru Spania sau pasiunea pentru Peru, de exemplu, asa ca merita sa vezi despre ce e vorba.

Intrarea e libera. 

IMPRO – Festivalul National de Improvizatie, editia 5

Vrei sa fii mai spontan si nu iti iese? Crezi ca lumea ar fi un loc mai bun pentru tine daca te-ai relaxa macar putin? Nu te panica, avem solutia pentru tine! IMPRO este singurul festival de improvizatie de la noi, cu spectacole, workshopuri si lansari de carte pentru doritori. Intre 7 si 11 septembrie, toata lumea are voie sa faca ce ii trece prin cap la Muzeul Taranului Roman.

Gasesti aici programul pe zile. Workshop-urile au preturi cuprinse intre 80 si 240 lei, iar biletele costa intre 15 si 25 lei.

Distribuie