• Share

Sfantul Ion se aniverseaza cu petreceri de weekend

Sfantul Ion se aniverseaza cu petreceri de weekend

 

Sarbatorile de iarna incepute de Sfantul Nicolae pe 6 decembrie iau sfarsit odata cu ziua de Sfantul Ion, pe 7 ianuarie. Si, dupa cum se stie, Sf. Ion este un prilej de bucurie pentru toata lumea. Ba mai mult, traditia spune ca cei care nu se veselesc de aceasta sarbatoare vor ramane tristi tot anul. Asa ca puneti mana pe outfit-ul care va permite sa va miscati cel mai bine pe ringul de dans si porniti in pasi ritmati spre cele mai tari petreceri de Sfantul Ion... sau nu neaparat.

 

 

 

petreceri sfantul ion evenimente bucuresti

 

 

 

Expiratul nu se dezminte nici de aceasta data si promite un weekend intreg dedicat Ionilor si Ioanelor, punand la dispozitia petrecaretilor 2 camere, 2 pupitre si 2 baruri. O (i)onomastica cum se cuvine, numai buna sa-ti incepi cu veselie noul an!

 

Nici Papiota nu se-ncurca si pune de-o petrecere in numele lui Ion in varianta englezeasca, John. Cu Miss I, Providence si JBD, sambata pe intuneric.

 

Khidja si Pantazica spun "La revedere" in stilul propriu, sambata la Control. Cui si de ce aflati la fata locului...

 

Dupa "La revedere" urmeaza "Bun venit". Asta ii uram noului local hip din Centrul Vechi, Bicicleta. Iar in acest weekend isi deschide larg usile pentru toti curiosii, vineri impreuna cu VRT, That Couch Funk Collective si Charlie Boy, iar sambata alaturi de OK Corral.

 

Daca simti nevoia de o doza sanatoasa de ras dupa atata mancare si alcoolizare specifica sarbatorilor de iarna, avem si pentru tine o sugestie. Si chiar daca nu e dedicata zilei de Sf. Ion, sigur baietii vor presara o gluma sau doua pe marginea acestui nume atat de popular. Pe Costel, Vio, Bordea si Raul ii gasesti vineri in Club 99.

 

 

Si o "curiozitate" la final: traditional, sarbatoarea de Sf. Ion era un prilej pentru femei sa-si lase consortii nemancati si sa se adune la "Iordanitul femeilor" - o petrecere cu bautura si mancare pana-n zori, care sa lasa cu dansuri, chiuituri si cantece. Ce-ar fi sa reinviem traditia in 2013?

Distribuie