• Share

Sfarsitul Lumii in pasi de dans: party si alte evenimente

Sfarsitul Lumii in pasi de dans: party si alte evenimente

 

Umbla vorba-n targ ca pe data de 21.12.2012 vine Sfarsitul Lumii. Iar la cat s-a scris, s-a discutat si s-au ridiculizat oamenii pe tema asta, era de asteptat ca localurile sa organizeze evenimente speciale cu aceasta ocazie. Deci hai sa uitam putin de pregatirile pentru Craciun si sa ne distram ca si cum Apocalipsa bate la geam. Like there's no tomorrow!

 

Incepem weekend-ul cu o Meditatie speciala pentru acordarea la noua vibratie universala la Omra Elias pentru a ne armoniza corpul fizic, eteric si mental, in acompaniament de Boluri Tibetane.

Purificati si plini de energie incepem periplul petrecerilor din Bucuresti.

 

 

 

emil concert bucuresti

 

 

 

La capitolul concerte apocaliptice ii avem pe E.M.I.L. going down with this ship in Fire, in timp ce Sport Sangeros III anunta "sfarsitul glumei" in Fabrica. Intr-o nota mai chill, Jazzapella concerteaza pe ritmuri de jazz, swing, bossa-nova & co. in Tete-a-Tete. Pentru o gura sanatoasa de aer si eventual si niste fulgi de zapada pe obraji, in Piata Universitatii te vor tine la caldura Lavinia Goste, Marius Zorila si Orchestra Nationala Valahia si ale lor colinde traditionale, incepand cu ora 19:30.

 

Si acum sa ne luam outfit-urile cele mai cele si sa petrecem pana la Sfarsitul Lumii!

La Planters va fi o invazie de black angels si bauturi la discretie pentru un party dezmatat. Tot la nivel extrem, catara-te pe The Roof si ia parte la End of The World Party cu Andy Ferrer.

Pentru amatorii de zbataiala, Dancers Night Out din Club Malibu si Apocalypse Party din Opium Stage sunt 2 variante de luat in calcul.

 

 

 

sfarsitul lumii apocalipsa

 

 

 

Totodata, Reyna Club pregateste un The End of the World cu preturi scazute, cadouri si surprize, ca si cum ar fi ultima seara pe pamant. Supravietuitorii primesc sampanie din partea casei! 

 

Sa incheiem noaptea apoteotic cu un All you can drink la The Gang. Vodka, rom, Campari, bere si multe altele te asteapta pentru o amorteala serioasa de Apocalipsa. 

 

Pana la urmatorul Sfarsit al Lumii, party on!

Distribuie