• Share

Spectacol si culoare: Ziua Copilului pentru cei mici si cei mari

Spectacol si culoare: Ziua Copilului pentru cei mici si cei mari

 

In acest weekend dam in mintea copiilor! Si ce daca esti un adult cu capul pe umeri? Tuturor ne e dor de copilarie si vrem sa o retraim de cate ori ni se ofera ocazia. Daca ai si copii, cu atat mai bine: de 1 iunie (si nu numai) petrecem, radem si ne fericim cum numai copiii stiu sa o faca. 

 

Carte, animalute de companie, activitati in aer liber, fotografii, filme si piese de teatru, Ziua Copilului le reuneste pe toate intr-o paleta colorata de evenimente. Deci hai sa le luam pe rand.

 

 

ziua copilului

B-fit in the Street

 

Incepem recomandarile intr-o nota culturala: Bookfest isi expune oferta de carte pana pe 2 iunie la Romexpo. 1 milion de volume, 300 de activitati conexe, plus invitati din Austria, Elvetia si Germania - un adevarat festin al cartii!

 

Si daca tot vorbeam de Romexpo, afla ca this is the place to be in acest sfarsit de saptamana. Simultan, spatiul expozitional reuneste unele din cele mai interesante targuri si manifestatii:

 

Pet Expo - intre 31 mai si 2 iunie, animalele de companie si iubitorii lor se muta-n paradis: produse, servicii, jocuri, concursuri, animale din cele mai diverse, explozie de fericire!

 

Kidex - tot pana duminica, jucariile, hainutele, accesoriile pentru plaja si jocurile educative sunt cuvintele de ordine la Kidex, expozitia de produse si servicii pentru nou-nascuti, copii, viitoare mame si parinti. Intrare libera!

 

TIBCO (Targul International de Bunuri de Larg Consum) reprezinta alternativa pentru cei mari: imbracaminte, incaltaminte, produse de ingrijire corporala, bijuterii, electrocasnice si tot ce intra in categoria de larg consum vor face cu ochiul pasionatilor de shopping.

 

Schimbam peisajul si ne mutam in strada: B-fit in the Street, Festivalul International de Teatru de Strada, ajuns la editia cu numarul 5. Strazile si marile piete ale Bucurestiului vor fi impanzite, pana pe 2 iunie, de parade, muzica, reprezentatii unice, lumini, spectacole inedite, pline de suspans. Pe scurt, 200 de artisti din Europa isi vor expune talentul si maiestria in mijlocul orasului, B-fit, be there!

 

Tot in aer liber, sub cerul speram insorit al capitalei, au loc evenimente pentru copii pline de entuziasm si culoare.

 

 

ziua copilului bucuresti activitati evenimente

 

 

Cismigiul Copiilor transforma parcul Cismigiu in universul copilariei. Basme, clovni, magicieni, file de poveste in pasi de dans, jocuri si concursuri, totul intru extazul celor mici.

 

Din parc in parc: in Sebastian, de vineri pana duminica, Festivalul Copiilor reuneste 120 de ateliere creative, piese de teatru, zbor cu balonul, jocuri si premii, plus workshop-uri educative, patrule scolare si demonstratii canine oferite de fortele de ordine ale capitalei.

 

Roaba de Cultura organizeaza in parcul Herastrau un Festival al Copilariei pentru cei mici si cei mari. Face-painting, baloane, personaje de poveste, surprize si muzica, nu mai ai nicio scapare de la a redeveni copil macar pentru o zi.

 

Muzeul Taranului Roman si Clubul Taranului te invita in Tara Copiilor, o tara plina de teatru, ateliere creative, targuri, mestesuguri si multa energie pozitiva, intre 31 mai si 2 iunie.

 

Clasicul e intr-adevar fantastic, iar Copilaria lui Chopin te introduce intr-o lume de vis, sambata si duminica la Teatrul Odeon. Artele Spectacolului vor fi intelese acum si de cei mici: timp de 2 zile, la Institutul Francez vor avea loc evenimente dedicate copiilor, precum opereta pentru copii, proiectii de filme, ateliere de artele spectacolului.

 

Iar daca vrei sa iesi in afara orasului, avem o recomandare extrem de tentanta: Clinceni Air Show, o demonstratie de maiestrie intr-ale pilotajului organizata special de Ziua Copilului pe Aerodromul Clinceni.

 

Si mai multe recomandari pentru zile de vis in compania sau in mintea copiilor gasesti aici.

Distribuie