• Share

Targuri, meciuri , party-uri si alte cele

Targuri, meciuri , party-uri si alte cele
Sursa foto: Dan Mihai Balanescu

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri 27 februarie – 3 martie 2017

 Luni – Bucuresti, capitala iubirii

Credeai ca ai terminat cu iubirea, iata ca nu. Abia acum am aflat ca ne aflam in Capitala Iubirii si daca vrei sa te convingi ca acest lucru e adevarat, da o fuga la targul organizat de Martisor.  Evenimentul este in desfasurare pana pe 8 martie, in Piata Universitatii. Pe langa martisoare, aici poti sa si mananci ceva sau sa asculti o muzica. Uita-te bine in program si alege ziua cea mea potrivita pentru tine si o sa fie bine.

Intrarea e libera.

Marti – HVNDS - lansare videoclip

HVNDS vor sa iti arate ce au mai scos, asa ca fac lansare cu fast in Expirat, de la ora 19:00, pentru videoclipul piesei “Nu Stii”. Daca nu stii de ce trebuie sa iti placa, iti dam noi un motiv mai jos. In deschidere il gasesti pe Hardplay.

Intrarea e libera.

Miercuri – FC Steaua - FC Dinamo

E 1 Martie! Ce bine, hai la meci! Derby-ul istoric al Romaniei te asteapta ca sa ai parte de pasiune adevarata la inceput de primavara. Motivul confruntarii este returul semifinalelor Cupei Ligii Adeplas. Locatia, natural, Stadionul National Arena, iar ora 20:00.

Biletele costa intre 15 si 150 lei, in functie de unde vrei sa vezi meciul.

 Joi – IKEA Popas Urban

Poate cateodata iti vine sa petreci suedez si nu stii cum. Enigma ta va fi ca si rezolvata daca treci pana pe 29 martie pe la IKEA Popas Urban, pe Calea Victoriei numarul 56. Esti asteptat in fiecare zi de la 12:30 in aceasta zona conceptuala in care poti avea parte de fel de fel de experiente: ateliere de creatie, teatru, muzica si alte cele.

Intrarea e libera.

 Vineri – Cyclic 7 Years Anniversary

Weekendul incepe cu aniversari fericite asa ca iata: party Cyclic 7 Years Anniversary! Ii asculti pe BUTCH, Adrian Eftimie, Dj Optick, Rosario Internullo, Mano, Azteca si Dobrikan. Pare ca va iesi o treaba cel putin tare, zicem noi. Locatia e World Trade Center.

Intrarea costa 25 lei daca iei bilet din cele 250 puse in vanzare in avans sau 30/40 lei la fata locului.

Distribuie