• Share

Targurile de Martisor din 2015 aduc primavara in Oras

Targurile de Martisor din 2015 aduc primavara in Oras

 

Vine, vine primavara cu targurile de Martisor, care inunda capitala in culorile traditionale alb-rosu. Acestea vor fi in competitie cu petrecerile tematice, dar si cu itinerariul fiecaruia sub razele timide ale soarelui, pentru o zi perfecta de 1 martie. Daca vrei sa-i oferi iubitei o floare sau un martisor, ti-am pregatit o lista cu cele mai simpatice targuri, care merita neaparat vizitate. Rabdarea iti va fi rasplatita cu un martisor handmade sau unul care crezi ca i se potriveste cel mai bine partenerei.

 

 

targuri martisor 2015 primavara

 

 

Iarmaroc - Targ de chilipiruri (28 februarie)

 

La Alandala se deschide targul obiectelor care isi cauta o casa. Si cum weekendul care vine este unul festiv, veti gasi si martisoare handmade, facute de maini dibace, pe data de 28 februarie. Intrarea este libera, insa puteti dona haine, bani sau jucarii copiilor de la asociatia "Ana si Copiii".  

 

 

Bounty Fair - Editia "In alb si rosu" de Martisor (28 februarie - 1 martie)

 

Casa Universitarilor se gateste de sarbatoare, in culorile specifice Martisorului. In perioada 28 februarie - 1 martie, Bounty Fair vine cu o editie speciala. Sfatul nostru este sa mergeti din timp, pentru a alege cele mai creative martisoare handmade, dar si haine si accesorii vestimentare, obiecte pentru decorare interioara, produse naturale si bio si altele. Intrarea este libera, iar zona de restaurant si lounge este deschisa pe toata perioada targului.

 

 

Festivalul Primaverii 2015 (25 februarie - 8 martie)

 

Luna martie este cunoscuta drept vestitorul primaverii. Ce alta metoda mai buna de a sarbatori acest anotimp decat printr-un festival al primaverii? Sala Dalles revine, ca in fiecare an, cu 12 zile de sarbatoare, in care martisoarele cu traditie si cadourile cu iz de primavara le ocupa toate rafturile. Intrarea este libera.

 

 

Targul Martisorului - Muzeul Taranului Roman (26 februarie - 1 martie)

 

Targul Martisorului de la Muzeul Taranului Roman pune valoare pe obiectele handmade si pe inovatie, incurajand creativitatea artistica si mestesugul reinnoit cu particularitati ce comunica prin imaginatie si simtul umorului semnificatiile mai vechi sau mai noi ale martisorului. 

 

 

Targul Martisorului Bucuresti 2015, editia a VII-a (25 februarie - 9 martie)

 

Cea de-a saptea editie a unuia dintre cele mai importante targuri dedicat Martisorului se va desfasura in Bucuresti Mall si Plaza Romania. In perioada 25 februarie - 9 martie, standurile doldora de cadouri si martisoare va vor astepta cu idei inovatoare in culorile traditionale alb-rosu. 

Distribuie