• Share

Tarja Turunen, Nazareth si Dubioza Kolektiv promit o saptamana rock!

Tarja Turunen, Nazareth si Dubioza Kolektiv promit o saptamana rock!

 

Dupa un weekend plin de muzica electronica, cu petreceri precum Friendly Fires & Noze @ Palatul Ghika, Gemini @ Safe House sau Blawan @ Atelierul de Productie, saptamana asta se schimba putin repertoriul.

 

 

Intram in zona de metal simfonic cu bine-cunoscuta Tarja Turunen, fosta solista a trupei Nightwish, care va concerta la Sala Palatului pe 25 ianuarie, dupa 5 ani de la ultimul show la Bucuresti. Sansa unica pentru fani, pentru ca artista si trupa ei vor lua, dupa turneul actual, o pauza de 5 ani pentru a se focusa pe proiectele personale, asa ca ar fi bine sa nu ratezi momentul!

 

Tot rock, dar mai hard, ne propun veteranii de la Nazareth, care popsesc in Romania pentru aniversarea a 4 ani de Hard Rock Cafe, vineri, 27 ianuarie. La multi multi ani!

 

 

dubioza kolektiv silver church bucuresti

Dubioza Kolektiv @ The Silver Church

 

 

Daca esti in chef de ceva mai interesant, mai alternativ si mai excentric, Dubioza Kolektiv sunt exact ceea ce cauti! O imbinare de hip-hop, reggae, dub, rock si folclor bosniac intr-un Balkan Party cum n-a mai vazut capitala! Miercuri, 25 ianuarie, la The Silver Church.

 

 

O alternativa buna la concertele de saptamana asta o reprezinta combinatia ideala de culturalizare, socializare si un iz de party: lansarile!

 

Fundatia Bucurestiul meu drag lanseaza, in format electronic, revista cu acelasi nume miercuri, 25 ianuarie, de la ora 18:30. O poveste despre oras si despre oamenii care il populeaza, spusa cu pasiune si talent. Si cum evenimentul se intampla in Cafe Verona @ Carturesti, doza de coolness este 100% garantata!

 

 

bucurestiul meu drag lansare verona carturesti

Lansare Bucurestiul meu drag @ Cafe Verona

 

 

La fel de cool, insa ceva mai artsy, Revista Comics cu numarul 7 reuneste 22 de artisti romani experti in comics si benzi desenate. Lansarea revistei are loc vineri, 27 ianuarie, la Galeria Saint InK, si va fi acompaniata de o expozitie, o lansare de album de buzunar si condimentata cu boardgames, reviste, colectii si produse eco, bio & organice.

 

La urma urmei, daca stam sa comparam, diferenta dintre zilele lucratoare si weekend devine aproape insesizabila cand vine vorba de evenimente, concerte & co.

Distribuie