• Share

Top 3 evenimente ale weekend-ului 22 - 24 iulie 2016

Top 3 evenimente ale weekend-ului 22 - 24 iulie 2016

 

Weekend-ul asta te plimbi pe dealuri transilvanene, la mare si prin gradini. Nu la vanatoare de pokemoni, desi s-ar putea sa gasesti cateva specimene rare pe aici. Ci pentru muzica de toate genurile, dans, distractie si relax.

 

 

Patru zile de festival Waha sunt precum un concediu. Mereu binevenite.

Miscarile de dans nu trebuie sa aiba o precizie anume. Se vede ca te simti bine, muzica e ceea ce trebuie si toate se aliniaza cu moodul tau.

Daca esti fan natura, cu atat mai mult. Iarba, aer proaspat, camping in padure si spatiu numai bun de chill. Insa sistemele de sunet ii dau experientei twistul pentru care ai venit. Mai ramane sa alegi scena: underground techno, psychedelic, dance sau jam. Nici restaurantele sau locurile de joaca pentru copii nu lipsesc. Intre 21 - 24 iulie, de la 20:00. La Batanii Mari. Bilete gasesti aici.

 

 

Cu nisip in tenesi ajungi la Kudos Fest. De pe 22 pe 24 iulie caldura apusului si briza rasaritului te prind pe plaja, cu acelasi vibe pozitiv de vara, dansand pana nu-ti mai simti picioarele in timp ce te racoresti c-un cocktail. Vine Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Ten Walls, M.A.N.D.Y, MoonSound si multi altii. Iti poti cumpara bilete de pe kompostor.ro - 45 Lei, dar si la intrare pentru Ziua 1 si 2 - 30 lei pana in ora 00:00 si 60 Lei dupa, iar pentru Ziua 3 - 30 Lei.

 

Esti fascinat de povestile despre Bucurestiul secolului XIX? Cei de la ISVOR s-au gandit la tine si-au dezvoltat „Gradini de vara/Enescu: urban vs. Traditional”. Vineri, pe 22 iulie, in Gradina Botanica ai o serie de concerte reinterpretate ale celebrului compozitor. Ansamblul Imago Mundi ti-a pregatit un program cu piese care-si asteapta recunoasterea: „Am un leu si vreau sa-l beu”, „Tantaras cu cizme largi” sau „Pe o stanca neagra”. Incepe la 19:00, iar intrarea este libera. Trebuie sa platesti doar biletul de acces in gradina.

Distribuie