• Share

Top 3 evenimente ale weekend-ului 3 - 5 iunie 2016

Top 3 evenimente ale weekend-ului 3 - 5 iunie 2016

 

In gradini si saloane cu mancaruri dichisite

 

Monotonia job - acasa e demult apusa. Cauti sa iti faci treaba cat mai repede si bine, asadar esti mai eficient. Iti pui cariera-n cui pana luni dimineata si pornesti la drum:

 

Foto: siluk.ro

 

Sambata de la 14:00, Gradina Botanica „Dimitrie Brandza” se transforma in Garden of Day Dreams. Stim ca ai vizitat-o si ca nu esti mare fan plante (poate doar unele). Dar weekend-ul acesta ti-i aduce pe Mark Lower, Soundopamine, The Model, MoonSound si Ok Corral sa te incarce cu energie pentru sezonul estival. Experienta vine cu cer albastru si iarba verde.

Primele 500 de bilete - 30 Lei, iar urmatoarele 500 - 40 Lei + 5 Lei intrarea in gradina. Le poti cumpara de pe kompostor.ro.

 

 

Intre 3 si 5 iunie la Romexpo e Bookfest. Si-ai face foarte bine sa mergi. Ai peste 350 de evenimente din care sa alegi. Lansari, dezbaterii, colocvii, proiectii cinematografice si alte chestii tari de care sa profiti. Programul general il gasesti aici, iar cel al tarii invitate si anume Israel, aici. Astazi, la pavilionul C1, pe balcon, se difuzeaza filmul Son of Saul, castigator la Premiile Oscar din 2016 pentru Cel mai bun film strain.

Nu ai nevoie de bilete pentru ca intrarea este gratuita.

 

 

Pentru gurmandul/a din tine ai Bucharest Gourmet Festival, in zona Drive In din Baneasa Shopping City. Tot in perioada 3 - 5 iunie. Evenimentul e impartit pe cinci zone principale, in caz de ai o preferinta anume, sa nu-ti strici pofta prin alte locuri: Street Food, Fine Dining & Urban Contemporary, Barbeque, International Cuisine si Romanian Gastronomy. Nici minunatiile dulci sau miraculoasele lichide nu lipsesc: Ice Cream & Sweets Corner, World of Beers, Deli Market, Wine & Sparkling, Coffee & Tea, Cocktail Lounge. In total, 60 de standuri. Rasfat nenica, pentru toate gusturile!

Dar nu doar papilele dau petrecere, pentru ca Subcarpati, Urma, Tolouse Lautrec, YellLow, We Singing Colors, Helen, Breeze si JAZÚ iti incanta auzul.

Bilete iti poti lua de aici, pentru o zi - 15 Lei sau 30 Lei - abonamentul pentru acces pe toate cele trei zile de festival.

 

 

Totusi, dupa petreceri si iesiri, nu uita sa fii cetatean responsabil si duminica mergi la vot.

Distribuie