• Share

Top 3 evenimente ale weekend-ului 5 - 7 august 2016

Top 3 evenimente ale weekend-ului 5 - 7 august 2016

 

Muscel, Bossa Nova si Yard Sale

 

Weekend-ul asta nu-i de stat in casa. Evenimente de toate felurile se intampla in capitala si in jurul ei, iar Muscel cLoverFest, Live Bossa Nova & Wine si Yard Sale Jacques Pot isi merita locul in top 3 de saptamana aceasta.

 

Top 3 evenimente ale weekend-ului 5 - 7 august 2016

Foto: Muscel cLoverFest FB.

 

Muscel cLoverFest

Tapinarii, Afterwork Band, 2 Fire 2 Paie cu Sergiu & Igor, Partizan si The Kryptonite Sparks sunt trupele care semneaza condica in cele trei zile de cLoverFest la Muscel, intre 5 - 7 august, de la ora 12:00.

Daca n-ai mai fost aici, trebuie sa stii ca e un festival de coveruri, in care muzica buna e tot ceea ce conteaza pentru oamenii prezenti. Tocurile si tinutele fancy nu-si gasesc locul neam pe varf de deal. Totul e pe pozitiv. Wood Be Nice vin cu ateliere de lucru (bland) cu lemnul, Antemir Alin cu teatru de papusi pentru copii si Amandine Banescu te-nvata Poi dance.

Locatia e la 130 km de Bucuresti, pe ruta Bucuresti-Targoviste-Pucioasa-Moroieni-Sinaia. De aici il gasesti dupa trifoi (wink wink). Intrarea e 60 Lei pentru toata durata evenimentului.

 

 

Live Bossa Nova & Wine

Duminica, pe 7 august, in Gradina Floreasca vine Brazilian Like cu Gabriela Costa (voce) si Alex Man (chitara) sa-ti ofere muzica relaxanta, c-un pahar de vin alaturi pentru o atmosfera Bossa Nova ca la carte. Nici dansul nu-i interzis daca simti cum te gadila fiorii samba sau choro. Suni la 0755 085 967 pentru rezervari. Incepe la 20:00.

 

Top 3 evenimente ale weekend-ului 5 - 7 august 2016

Foto: Gradina Floreasca FB.

 

Yard Sale Jacques Pot

Ti-ai pus in plan sa faci cateva schimbari in garderoba? Yard Sale-ul de la Jacques Pot e fix ce-ti trebuie. Pe 6 si 7 august scotocesti printre haine de modele si marimi diverse, incaltari, cosmetice, chiar si decoratiuni pentru casa daca ai ganduri mari, bijuterii si alte minuni.

Vine si Fundatia Chance for Life, pregatita cu un stand special pentru o strangere de fonduri. Bursa Chance for Life e un program prin care copiii inteligenti din familii defavorizate primesc sansa sa mearga la opera, muzeu, in excursii si tabere, cu ajutorul tau.

Intrarea e libera si nici n-ai nevoie de-un buget mare.

Distribuie