• Share

Top 3 evenimente ale weekendului 1 - 3 aprilie 2016

Top 3 evenimente ale weekendului  1 - 3 aprilie 2016

 

Dans, batai cu perne, filme destepte, petreceri si snooker

 


Vine vara peste noi si incepem sa ne aratam bucatile din trup inca nebronzate. Pana sa ajungem sa ne mandrim cu noile tinute de sezon, hai mai bine sa iti zicem pe unde e OK sa iesi weekendul acesta ca sa te si energizezi pentru partea cea mai tare a anului, vara.

 

 

music party sound muzica petrecere sunet movie film dance dans

 

 

Sigur o sa te apuce si pe tine dansatul daca te duci sa vezi care e treaba la DanceMasters 2016. Evenimentul are loc de vineri pana duminica, cu competitii nationale si internationale pentru care s-au inscris 2000 de participanti. In ultima zi, de la ora 19:30 au loc Galele DanceMaster unde, in finale, cei mai buni dansatori, standard si latino, te vor lasa sigur paf. Bilete gasesti prin reteaua Myticket si pe www.myticket.ro, iar copiii au parte de reduceri.

 

 

Vrei sa vezi cum este lumea pentru un copil care sufera de autism? Atunci du-te la Zilele Mintilor Frumoase – Mini-Festival de film cu tema Autismului ce se desfasoara cu ocazia Zilei Internationale de Constientizare a Autismului. In cadrul evenimentului, Hollywood Multiplex va proiecta filme care ne arata cum sa intelegem mai bine aceasta lume si ce atitudine este de adoptat in acest sens. Vineri poti vedea de la 11.00  sau 13.10 filmul O minte sclipitoare (A Brilliant Young Mind) si sambata, de la 15.00 sau 17.00, Fly away.

 

 

Jazz In Church Festival 2016 revine, in perioada 31 martie- 3 aprilie, in Biserica Evanghelica C.A. din Bucuresti cu un line-up ce include nume de legenda: John Surman, unul dintre cei mai emblematici reprezentanti ai jazz-ului de avangarda, sau Palle Mikkelborg, varf de lance pe scena genului progresiv european. Pretul unui bilet este de 100 lei pe seara sau 300 lei pentru un abonament cu care intri in toate zilele de festival.

 

 

pillow fight bataie perne

 

 

Ai chef de bataie? International Pillow Fight Day - Bucharest 2016 e momentul. Ia o perna pufoasa la tine, sau o jucarie de plus, si vezi ce iese sambata in Piata Universitatii la cea mai mare bataie cu perne a anului. Evenimentul are loc simultan la New York, Londra, Barcelona, Tokyo si alte peste 50 de orase din toata lumea.

 

 

In aceeasi zi, la Energiea, e momentul pentru Another Saturday Jam with Vinyl, Rum, Tapas & Wine, un eveniment in care te pierzi in vibe si poti sa si arati tuturor ce viniluri asculti tu. Oricine are o colectie interesanta pe acasa poate veni cu ea la eveniment. In plus, mai gasesti vin, rom si tapas.

 

 

De esti genul de om care a invatat de mic biliard si, in timp, a evoluat fin spre snooker, ai ocazia sa vezi cei mai tari jucatori ai lumii, chiar la Bucuresti, pentru Snooker Titans Trophy. Ronnie O’Sullivan, Stephen Hendry, Jimmy White si Mark Williams au treaba sambata si duminica cu meciuri demonstrative si tu te poti uita la ei. Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro si in reteaua Eventim.

Distribuie