• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 1 - 7 august 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 1 - 7 august 2016

 

Jazz, poezie si energie

 

Cum in Orasul Meu se intampla atat de multe lucruri, stim ca ti-e greu sa le alegi pe cele mai cele dintre ele. Asa ca am cautat si uite ce am gasit:

 

Parca nimic nu merge mai bine cu poezia decat o sesiune de jazz. Asa ca vineri, pe 5 august, vii la prima editie a Festivalului Gellu Naum, organizata de Muzeul National al Literaturii Romane in colaborare cu Green Hours jazz-café. Vin poeti romani contemporani, apropiati poetului Gellu Naum. Mircea Tiberian este invitat special, alaturi de Radu Andriescu, Svetlana Carstean si multi altii. Simona Popescu si Sebastian Reichmann prezinta evenimentul. Pe Calea Victoriei nr. 120, ora 19:00.

 

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 1 - 7 august 2016

 

 

La Gradina Botanica, pe 6 august, e party. Te lasi purtat de muzica la Deep in the Grass. De atmosfera se ocupa Gorje Hewek & IZHEVSKI, cu ritmuri care te fac sa visezi la weekendurile in care rasaritul te prindea pe plaja, Lost Desert, ale caror beat-uri sunt pline de mister, iar Azteca cu Alex & Mircea Babescu ii insotesc. De la ora 16:00. Bilete iti poti cumpara de pe kompostor.ro, 25 Lei – presale si la intrare – 35 Lei (inclusa intrarea in Gradina Botanica).

 

 

Nu Zau, COSMJN & LIZZ, Sorin Milea si Greenhouse vin la Swaai Bar. De la 21:00 incepe petrecerea DMB Outdoor, pe malul Lacului Tei. Seturile iti dau energie pana-n zorii zilei, care te prind cu miscari mai mult sau mai putin precise, in functie de numarul long drinkurilor. Stii cum se-ntampla, „hai ca fac eu cinste”, „lasa frate ca dau eu” si vezi ca s-a facut dimineata.

Toate se intampla pe strada Oltetului, nr. 30.

Distribuie