• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 10-16 noiembrie 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 10-16 noiembrie 2014

 

Frigul isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult, insa acesta nu este un motiv pentru a rata cele mai tari evenimente care au loc in oras. Va fi o saptamana aglomerata, insa deja ne gandim cu jind unde sa iesim weekendul ce va veni. Combinatia perfecta pentru aceasta saptamana este: delectarea cu muzica clasica la metrou, o noapte de concert alaturi de regii incoronati ai muzicii hardcore din New York si o seara 100% romaneasca de muzica si desfatare.

 

 

muzica clasica la metrou 2014 top 3 evenimente noiembrie

 

 

Muzica clasica la metrou, editia a 3-a (10-14 noiembrie)

 

A treia editie a proiectului Festivalul de muzica clasica la Metrou revine in acest an in statiile cele mai importante de metrou -Victoriei, Universitate, Unirii 1, Unirii 2- pentru a-i ajuta pe trecatori sa evadeze din monotonia cotidianului. Statiile se vor transforma in sali de spectacole si ii vor delecta pe toti cei care vor trece pe acolo atat cu o serie de concerte de muzica clasica, cat si cu momente artistice de dans, pictura, balet, fotografie. Celor carora nu le place sa mearga cu metroul vor fi motivati acum sa-si schimbe parerea.

 

 

Sabotage Hardcore Night - Madball (14 noiembrie)

 

Noaptea de 14 noiembrie se anunta a fi una intensa. Madball, cunoscuti ca The New York Hardcore Kings, vor urca pentru prima oara pe o scena romaneasca, in Club Fabrica. Concertul este dedicat lansarii ultimului lor album, Hardcore Lives. Evenimentul marca Sabotage va avea alaturi si trupe autohtone precum H8, Rock n Ghena, Breathlast si Take no More. Sunteti pregatiti sa fiti uimiti? Biletele costa 50 de lei si pot fi achizitionate in avans sau chiar in seara evenimentului.

 

 

Sonor II (15 noiembrie)

 

Cu toate ca am avut parte de o asteptare indelungata, a venit momentul mult asteptat: editia a doua a seriei de evenimente Sonor. Dupa lansarea de la sfarsitul lunii august, noiembrie a venit cu un line-up demn de o continuitate 100% romaneasca. Chiar daca nu o sa va vina sa credeti, veti avea ocazia sa-i vedeti pe aceeasi scena, la Arenele Romane, pe Suie Paparude, raku , Gojira & Planet H, AFO, Flou Rege, Yelllow, Power Pe Vinil alaturi de invitatii lui, dar si artisti surpriza. Pretul biletelor variaza intre 25 de lei si 35 de lei.

Distribuie