• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu saptamana 11 - 17 ianuarie 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu saptamana 11 - 17 ianuarie 2016

Stim ca iti doresti sa practici dedublarea trupului ca sa poti participa la toate evenimentele cool din Bucuresti. Cu totii am vrea. Din pacate, acest lucru nu este prea curand posbil. Ca sa venim insa in sprijinul tau, sa te ajutam efectiv sa alegi mai bine, iti insiruim cele mai tari evenimente ale saptamanii, cu detalii, dupa cum urmeaza:

 

 

evenimente recomandari Bucuresti 2016

 

 

Alltimeclubbing - Tube & Berger, Deborah De Luca, Luca M, Olivian Nour (15 ianuarie)

 

Celor de la Alltimeclubbing le place zicala "ca sa iti mearga bine tot anul, trebuie sa-l incepi ca la carte"...asa ca s-au gandit sa faca un debut de 2016 muzical, alaturi de Tube & Berger si Deborah de Luca, pe 15 ianuarie, la Arenele Romane. Artistii vin pentru a treia oara in capitala, fiind acompaniati la pupitru de catre Luca M si Olivian Nour. Pretul biletului este de 30 de lei bucata, iar achizitia se face in avans.

 


Anul Ursului - OXIA, Adrian Eftimie, Rosario Internullo, MoonSound si Gully (16 ianuarie)

 

Teddy Bear pune la cale crearea unui precedent pentru adunari cu veselie si muzica buna, pe 16 ianuarie, la Kristal Glam Club. Previziunile conform carora autostrada Bucuresti-Arad va fi gata sau ursul nu va hiberna in acest an sunt nesigure, insa prezenta unor artisti precum Oxia, Adrian Eftimie si Rosario Internullo este confirmata. Pretul biletelor pentru aceasta seara variaza intre 25 si 40 lei, in functie de perioada in care le cumperi.

 

 

Crima la Howard Johnson (17 ianuarie)

 

Duminica este ziua perfecta in care ne putem reveni din mahmureala caracteristica weekendului cu o piesa de teatru. Music Club ne invita la comedia "Crima la Howard Johnson", pe 17 ianuarie, de la ora 20:00. Radem de un laitmotiv arhicunoscut cand vorbim de comedie: un trio amoros care le da batai de cap celor implicati in el. Pretul unui bilet este de 25 lei. Rezarvarea in prealabil este obligatorie.

Distribuie