• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 15-21 decembrie 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 15-21 decembrie 2014

 

Capitala este impodobita de sarbatoare, iar targurile de Craciun par a binedispune trecatorii, invitandu-i la o cana de vin fiert, la cumparaturi sau doar la o portie de zambete. Insa, inainte de a incheia anul 2014, mai putem trece in agenda cateva evenimente, fie ele petreceri, concerte sau spectacole. V-am pregatit lista evenimentelor care si-au pus amprenta asupra acestei saptamani, printre ele regasindu-se petreceri si un concert de muzica clasica. E timpul sa ne imbracam calduros si sa iesim in oras!

 

 

top 3 evenimente orasul meu recomandare lista

 

 

Kudos Love - Jozif (19 decembrie)

 

Palatul Camerei de Comert va gazdui pe data de 19 decembrie lansarea noului concept Kudos Love. Obisnuiti pana acum cu vibratia zilelor de soare, petrecute pe litoral sau in alte locatii din tara, cei de la Kudos fac echipa cu Love Events pentru o noua serie de petreceri care vor tine amatorii de dans si de muzica buna pe ring pana in zori. In cadrul primei editii, este invitat Jozif, dj-ul care incanta publicul la fiecare aparitie, acompaniat, de artistii nostri autohtoni, Rosario Internullo, Kool, Mano&Azteca, Golan, Ok Corral, Happy Gutenberg si Kosta. Intrarea costa 20 de lei inainte de miezul noptii si 30 de lei dupa 00:00, pentru ambele scene care ne teleporteaza in mijlocul verii.

 

 

Main Sounds - Luna City Express (20 decembrie)

 

Cei de la Main Sounds s-au gandit sa incheie anul 2014 cu o petrecere care se rasune si anul viitor. Editia a 7-a a Main Sounds va da intalnire la Casa Presei Libere, pe 20 decembrie, cu un line-up demn de sound-ul Luna City Express. Julian Perez face o oprire speciala in capitala, insa nici artistii romani nu vor lipsi de la pupitru - Premiesku si Granzit. Cui nu i-ar placea sa incheie anul cu o astfel de petrecere? Pretul unui bilet este de 25 ron pana in ora 00:00 si 35 ron dupa miezul noptii.

 

 

Vienna Classic Christmas (20, 21 decembrie)

Daca sunteti adeptii sarbatoririi Craciunului intr-un mod aparte, prin muzica clasica si o atmosfera care respira prin toti porii sarbatoare, atunci Vienna Classic Christmas este un spectacol de neratat. Pentru al 6-lea an consecutiv, publicul roman va fi incantat de perspectiva Strauss Festival Orchestra Vienna, cunoscuta drept ambasadorul Vienei. Anul acesta, vom avea parte de doua momente muzicale remarcabile la Sala Palatului, oferite de soprana Leontina Vaduva si de tenorul Robert Nagy. Preturile biletelor variaza, de la 50 de lei, la 200 de lei, in functie de categoria aleasa.

Distribuie