• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 18 - 24 iulie 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 18 - 24 iulie 2016

 

Se anunta o saptamana creativa, cu petreceri diurne si cu Vama-n Bucuresti, cum altfel?

E ce ai nevoie dupa job, mai ales daca ai venit din concediu si-ai realizat ca pana la Craciun, zilele libere sunt doar in weekend. Sau cele in care te-a lovit naprasnicul virus al gripei vesnic inventate.

 

 

Asa ca, pe 22 iulie, la orele 14:00, Creart te asteapta la Romexpo, intrarea A, la Creative Fest. Ai trei zile de muzica numai buna sa-ti exersezi noile miscari sau poti sa demonstrezi lucruri la street dance si break dance, daca dansul e mai mult decat o pasiune.

Fan adrenalina pe doua roti? Sunt si demonstratii de extreme bike. Graffiti-ul sta si el la loc de cinste, alaturi de space painting, 3D urban art si alte activitati interesante.

Pe scena urca Dub FX, Dilated People, Robin & the Backstabbers, Suie Paparude, Culese din Cartier Showcase si altii pe care nu ti-i spunem, ca stricam surpriza.

Intrarea e libera.

 

 

Vine, vine Vama. Nu primavara, concentreaza-te! In aer liber, pe terasa, tu gata de un super eveniment, baietii din trupa pregatiti sa te faca sa traiesti o noua experienta. N-ai doar muzica, vin si cu poezie, dans, actorie, jocuri de lumini si video, cum le sta bine. Mai sunt si surprize, trebuie doar sa le descoperi la fata locului. In Club Fabrica, vineri pe 22 iulie, de la 21:00. Bilete gasesti pe iabilet.ro, 90 Lei - cu loc la masa (doar 100 de locuri) si 55 Lei - in fata scenei, fara loc.

 

Foto: Vama FB.

 

Cum n-ajungi prea curand la Londra, ce zici de o petrecere pur londoneza in Curtea interioara din Casa Presei Libere? De COLOR pres Secretsundaze e vorba. Da, acea fabuloasa petrecere. Cassy, Giles Smith si James Priestley vin sa dea culoare peisajului techno bucurestean.

Accesul se face doar pe baza cardului Absolut Color si costa 30 Lei. Poti veni insotit de inca trei persoane venite simultan, iar pentru card aplici la [email protected].

 

Distribuie