• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 27 aprilie - 3 mai 2015

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 27 aprilie - 3 mai 2015

 

Saptamana aceasta este marcata de un eveniment pe care iubitorii de petreceri l-au asteptat toata iarna: 1 Mai. Insa, in afara de evenimentele care vor avea loc pe aceasta data si weekendul prelungit de care ne vom bucura cu totii, ne-am gandit sa facem un top al celor mai interesante evenimente ale acestei saptamani. In cazul in care nu v-ati hotarat ce sa faceti de 1 mai, avem o lista de recomandari si cu cele mai efervescente petreceri care vor avea loc la mare.

 

 

recomandari evenimente orasul meu

 

 

Cinepolitica International Film Festival 2015 (26 - 30 aprilie)

 

Cinepolitica International Film Festival revine anul acesta cu a patra editie a sa, in perioada 26-30 aprilie. Cinefilii vor putea viziona proiectii si documentare realizate pe tema conflictului dintre Rusia si Ucraina, la Cinema Studio si Cinema Elvire Popesco. De asemenea, va fi lansata o campanie de strangere de fonduri pentru victimele conflictului din estul Ucrainei, numita Pamanteni pentru Ucraina. Preturile biletelor pentru acest festival de film variaza intre 5 si 14 lei per ecranizare, in functie de categoria si locatia aleasa.

 

 

Daedelus - Brainfedeer (30 aprilie)

 

Pentru cei care aleg sa participe la deschiderea oficiala a sezonului estival cu o zi inainte de 1 mai, Basswise Crew a pregatit evenimentul perfect, intitulat Daedelus - Brainfedeer. Acesta va avea loc la Club Eden, iar scena electronica bucuresteana ii va avea ca invitati si pe artistii autohtoni Eusebio Digital si Filipp. Distractia pentru aceasta seara costa 20 de lei.

 

 

Bucharest International Jazz Day (30 aprilie)

 

Pe 30 aprilie sarbatorim Ziua Internationala a Jazz-ului la Jazz Pong Social Club, alaturi de trio-ul John Betsch, Mircea Tiberian si Michael Acker. Concertul va fi urmat de un jam session, care ne va tine pe ringul de dans pana dimineata. Intrarea costa 30 RON in pre-sale si 40 RON in seara evenimentului.

Distribuie