• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu saptamana 9 - 15 noiembrie 2015

Top 3 evenimente in Orasul Meu saptamana 9 - 15 noiembrie 2015

 

In aceasta perioada, festivalurile de teatru si de film ne completeaza lista activitatilor pe care le putem face in timpul liber, insa putem participa si la evenimente muzicale in locatii sigure, unele dintre ele fiind chiar dedicate victimelor din clubul Colectiv. Iata ce ne-a pregatit aceasta saptamana in materie de iesit in oras!

 

 

top 3 evenimente Bucuresti 2015

 

 

Platforma Internationala de Teatru - Familia Contemporana (12-15 noiembrie)

 

In perioada 12-15 noiembrie, in locatii precum Teatrul Foarte Mic si ARCUB - Hanul Gabroveni, va avea loc a doua editie a Platformei Internationale de Teatru Bucuresti. Tema abordata in cadrul acestei editii este "Familia Contemporana", devenind subiectul unor spectacole de teatru, dezbateri si prezentari ale unor proiecte artistice inedite.

 

 

Impreuna Rezistam - Concert caritabil pentru victimele Colectiv (14 noiembrie)

 

Pe data de 14 noiembrie, va fi organizat un concert caritabil pentru victimele tragediei din Colectiv, in cadrul caruia vor canta formatii precum Parazitii, Suie Paparude, Coma si Sophisticated Lemons. Concertul este organizat la Arenele Romane, in cort. Intrarea la acest eveniment variaza intre 50 si 150 lei, insa locatia nu este impartita pe zone. Banii proveniti din vanzarea biletelor vor fi donati familiilor victimelor din Colectiv, cu ajutorul Fundatiei Estuar.

 

 

The Fresh - DJ Premier (15 noiembrie)

 

Pe 15 noiembrie, The Fresh il aduce pe unul dintre cei mai prolifici producatori de hip-hop ai tuturor timpurilor - DJ Premier, la TY Event Hall. Suportul local muzical vine din partea lui Vlad Dobrescu, care ne va pregati un DJ set ca o completare perfecta a acestei seri. Pretul distractiei pentru aceasta seara este de 30 RON.

Distribuie