• Share

Tu stii de ce te-au cucerit burgerii?

Tu stii de ce te-au cucerit burgerii?

 

Romanilor le place sa manance bine, fara indoiala. Si sunt si mandri de asta. Cu totii ne bucuram de bucatele traditionale si daca vine vreun inamic sa ne explice cum ca si altii au mancaruri asemanatoare prin meniuri, ne burzuluim la ei strasnic pentru ca nimic nu are cum sa fie mai bun pe lumea asta ca un mic cu mustar, o sarmaluta invelita strans cu ceva aroma de afumatura sau o ciorbita de burta intr-o dimineata mai dificiala.

 

 

Cu toate acestea, am fost luati prin surprindere de ceva trenduri internationale care ne-au biruit apetenta doar catre mancarea autohtona. Am inceput sa vedem ca lucruri bune vin de peste tot de prin lume si este minunat ca le imbratisam. De la cafea, bere si pana la burgeri si dulciuri, totul pare a prinde alta culoare si gust in maini de artizani priceputi.

 

Acesta este si motivul pentru care Orasul Meu a plecat intr-un periplu menit sa scoata la iveala tot ce este important despre aceste trenduri.

 

 

Incepem cu burgerii. Cand credeam ca stim ce sunt si ce avem de facut cu ei, acestia s-au reinventat complet si ne sunt serviti intr-atatea feluri si chipuri, incat am devenit iubitori de aceste sandvisuri minune. Afaceristii romani s-au prins de asta si business-urile cu bunatati facute cu migala, unde calitatea este un musai, s-au inmultit ca paharele de plastic dupa un festival de muzica pe plaja. De saptamana aceasta, aflam ce inseamna sa cresti o afacere unde burgerul e vedeta, dar si cum lantul de restaurante, care ne-a aratat calea in materie de fast food, tine pasul cu un public din ce in ce mai curios. Urmeaza sa mai aflati cum va evolua trendul, dar si ce trebuie sa stim despre burgeri ca sa ne bucuram din plin de experienta.

 

 

Distribuie