• Share

Uite pe unde te pregatesti de 1 Mai

Uite pe unde te pregatesti de 1 Mai
Sursa foto: Remus Pereni Flickr.com

7 lucruri de facut in Bucuresti in saptamana 24-30 aprilie 2017 + 1 Mai

Luni – Eyedrops - lansare album

Grabeste-te sa termini ce mai ai de facut la munca si fugi la concert. Diseara, de la ora 21:00, in Expirat, Eyedrops isi lanseaza albumul “PREZENT”. Invitati speciali vor fi cei de la We Singing Colors, pe care ii stii, desigur. Incepe frumos si antrenat bine pentru 1 Mai.

Intrarea este 30 lei.

Marti – Concert Omara Portuondo

Ah, Buena Vista Social Club... Ce bine si frumos! Diva band-ului, Omara Portuondo, vine in Bucuresti pentru ca face un mare turneu peste tot in lume ca sa isi sarbatoreasca asa cum trebuie cei 85 de ani de viata si 70 de cariera. Totul se intampla de la ora 20:00, la Sala Palatului.

Biletele costa intre 65 si 300 lei, in functie de unde vrei sa o asculti.

Miercuri – Otherside Live

Azi ajungi la Control, de la ora 21:00, pentru ca gasesti Otherside Live. O sa iti placa proiectul pentru ca e autohton, bun, soul si electro.

Bilet iei de la intrare pentru 20 lei.

Joi – La Paris, Monser!

Un spectacol incarcat de parfum de odinioara, pentru nostagicii perioade interbelice, numai bun de vazut primavara. Te asteapta azi, de la ora 19:00, la Teatrul Nottara. La Paris, Monser! este o poveste originala care te va bucura acum cu ce era atunci.

Un bliet costa intre 40 si 60 lei.

Vineri – Dakini Warm-Up in Bucharest

Fa-ti incalzirea pentru Dakini cu un line-up bun. Vineri, in Kran, de la ora 22:00 ii gasesti pe Dj Tsubi, Latam, Dopamine, Ajna Vitamin si Etal. Asta daca nu dai fuga la mare pentru week-end-ul prelungit.

 Sambata – May Day - A Floating Experience

In intervalul 28 aprilie – 1 mai, ai festival in Eforie. In fiecare zi, de la ora 14:00, esti asteptat la Marina Eforie pentru petreceri cand pe veliere, cand pe plaja, cursuri de initiere in sailling, regatte, mancare marinareasca si bauturi exotice. Din line-up fac parte KHIDJA, KLU, UFe, NOPAME, The Rabbit King, Rammon, Heion, Kosta, Bully, Alt Om, Zabriskie. Ce bine incepe vara!

O zi inseamna 30 lei ca sa intri, tot festivalul e 70 lei, daca iti iei bilete online. Daca ai chef de sailing, ai si niste pachete pe care le poti alege aici .

Duminica – Zero Mai 2017

Stai in Bucuresti weekend-ul asta? Ai si tu ce face. Verde Stop te asteapta cu bere, mancare buna si muzica, trei zile la rand: 29 aprilie - 1 mai, de la ora 13:00. Hai ca o sa fie bine.

Distribuie