• Share

Uite unde te incarci pozitiv saptamana aceasta

Uite unde te incarci pozitiv saptamana aceasta

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri 20– 24 februarie 2017

Luni - Nitai Hershkovits Trio la Jazz Nouveau

Jazz, pentru ca de ce sa nu iti incepi saptamana linistit? Nitai Hershkovits vine in seara asta in Control alaturi de Rejoicer (clape si programming) si Eyal Talmudi (saxofon). Pianistul este recunoscut pentru lejeritatea cu care interactioneaza cu instrumentul sau. Pentru ca se vede ca ii place. Daca si tie iti place de el, vino sa il vezi si sa il asculti de la ora 20:00.

Intrarea e 35 lei.

 Marti - Concert Caritabil: Subcarpati, Cred Ca Sunt Extraterestru, Fratii Grime & Fantome

Trupele s-au reunit pentru ca vor sa stranga bani pentru un prieten drag. Mai multe vei afla la eveniment. Totul se intampla in Expirat, in Sala Compresoarelor, de la ora 21:00.

Donatia minima recomandata este de 50 lei.

Daca ai uitat de ce iti plac oamenii de concerteaza, iata:

Miercuri – Unora le place swingul

Ai auzit de piesa, asa ca a venit momentul sa o si vezi. Pare ea veche, dar e despre un subiect mereu interesant, pentru oricine si oriunde, dragostea. Unora le place swingul se intampla de la 19:15 la Teatrul de Arta.

Biletul e 31.5 lei si il poti lua de pe www.teatruldearta.ro/bilete.

 Joi – Kenny Garrett - Do Your Dance

Kenny Garrett revine in Romania pentru a treia oara, de data aceasta cu albumul sau Do Your Dance. Muzicianul nu este unul care sa isi doreasca doar sa fie ascultat, daca ai mai fost la concertele sale stii ca vei fi invitat si la dans. Considerat unul dintre cei mai buni saxofonisti alto din lume, este mai mult decat clar ca nu trebuie ratat pe scena Salii Radio din Bucuresti. Concertul este de la ora 20:00.

Un bilet costa 105 lei.

 Vineri – Dragobetele

In intervalul 24-26 februarie, la Muzeul National al Satului se sarbatoreste Dragobetele. Pe langa targul de creatii populare ale mesterilor autohtoni, cauta sa nimeresti si din programul de spectacole de teatru si concerte al evenimentului. Si da, vei gasi de cumparat aici si martisoare.

Distribuie