• Share

Vara incepe cu targuri, nopti albe si sarbatori ale diversitatii

Vara incepe cu targuri, nopti albe si sarbatori ale diversitatii

 

In oras, inceputul de vara e intotdeauna cel mai fain: canicula nu-si arata coltii, inghetata rezista minute bune pe bat, invidia pe neobositii care umplu Facebook-ul de poze de la malul marii mai are de asteptat, ciresele si capsunele umplu tarabele, iar atmosfera de cultural si voie-buna domina intreg urbanul. Sa exploram orasul, deci.

 

Targurile, noptile albe si festivalurile sunt inca in toi, iar in acest weekend acopera o multiudine de sfere.

 

Pe timp de zi, sambata si duminica, mergem la admirat si shoppingarit la Cloud No. 9 din Old City: 40 de designeri romani de haine, accesorii si bijuterii, plus creatori de cosmetice bio, decoratiuni si arta plastica se reunesc intr-un pop-up store neconventional, cu intrare libera. Special guests: Moon by Dana Rogoz si Venera Arapu.

 

 

cloun no 9 pop up store

Arezzo Gioielli @ Cloud No. 9

 

Din aceeasi sfera, dar nisat pe bijuterie, Jewelry Design Fair - Gold Edition de la ArtXpert Fine Art Concept Store aduce in atentia amatorilor, pe 8 si 9 iunie, un adevarat festin al bijuteriei contemporane, cu focus pe aur, intr-un eveniment de nisa care reuneste 6 designeri de renume.

 

Tot in acest sfarsit de saptamana, obiectele de design ale unor tineri artisti locali vor putea fi admirate in cadrul Summer Art Fair de la F64.

 

Facem si Reforma! Garage Sale-ul de la Pavilion Unicredit iti ofera ocazia unica sa vinzi orice nu mai ai nevoie si sa cumperi orice ai nevoie. :) Tot sambata si duminica.

 

Copiii au parte si in acest weekend de un ospat la miniLibri, targul de carte destinat exclusiv prichindeilor. Pe langa carte, surprizele acopera jocuri, concursuri, cadouri, ateliere, teatru interactiv si un cadru perfect: Muzeul Antipa.

 

O inghetata sau o ciocolata produsa de artizani de la noi si de peste hotare intra la fix dupa o zi de targuiala. Ice Choco de la Bucuresti Mall iti va satisface aceste pofte si e deschis pana pe 9 iunie.

 

 

ice choco fest bucuresti mall

 

 

Lasa prejudecatile la o parte (bezele daca nu le ai) si ia parte la GayFest, un festival care sarbatoreste diversitatea, atat sexuala, cat si culturala. Pana pe 8 iunie poti sa iei parte la piese de teatru, filme, expozitii si, la final, la Marsul Diversitatii intr-o zona libera de discriminare. Mai multe amanunte gasesti aici.

 

Urmeaza doua nopti lungi si albe: 

 

- Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, Shorts Up, ajunsa la a 5-a editie. Event-ul nocturn se intampla sambata la Turbohalle si, pe langa proiectiile de film, ai parte si de un DJ set Electric Brother, board-games si visuals show.

 

- Noaptea alba a Creatorilor si Designer-ilor de produs reuneste la Acuarela, Bernschutz&Co si Attitude Ballet Studio, tot sambata, 3 sectiuni: bijuterie si accesorii contemporane, design vestimentar si accesorii casual si design de obiect. Extras: Viorica Pintilie, Jimmy Cserkész & Gabriel Balasa, prelucare in lut polimeric, ateliere.

 

 

shorts up turbohalle

Oh Willy @ ShortsUp

Distribuie