• Share

Vine Iepurasul: cele mai ofertante Targuri de Pasti din capitala

Vine Iepurasul: cele mai ofertante Targuri de Pasti din capitala

 

Cu totii ne facem planuri de escapada in una din cele mai asteptate saptamani din an (1-6 mai), insa Iepurasul nu va fi ignorat nici de aceasta data. Targuri de Florii si de Pasti isi deschid larg portile in acest weekend si ne asteapta cu bunataturi culinare, cadouri de sezon pentru cei mici si cei mari, mestesugarii si o atmosfera veritabila de sarbatoare.

 

 

targ pasti paste florii 2013

 

 

Sweet Fest - Hanul lui Manuc

Dulciurile cele mai dulci au parte de o editie speciala de Pasti la Sweet Fest, intre 26 si 28 aprilie la Hanul lui Manuc. Pe langa degustari si cumparari, ai ocazia sa asisti la adevarate demonstratii de arta culinara, in compania unor specialisti in domeniu, precum si la sesiuni live de fotografie culinara.

 

 

Targul cadourilor de Florii - Sala Dalles

Pana pe 30 aprilie Sala Dalles reuneste mesteri populari din toata tara, care vor expune oua incondeiate, icoane, brose din lana, vase din cearmica si sculpturi. Nu vor lipsi de la targ nici delicatesele traditionale, hainele si accesoriile sau jocurile pentru cei mici.

 

 

Targul de Paste - Academia Militara

La Academia Militara "Traditiile Romanesti in Bucuresti" aduc in fata publicului bucate traditionale romanesti din toate colturile tarii, precum pastama de berbecut, branza de capra cu chimen, plainca de Bihor, cozonaci cu nuca, drob si multe altele. Un festin culinar 100 % romanesc, intre 26 si 30 aprilie.

 

 

Targul de Paste Piata Sudului

Daca nu vrei sa faci deplasari pana in centrul Bucurestiului, afla ca la Piata Sudului, in fata Complexului Comercial, are loc un targ care abunda in produse traditonale, de la care, peste, paine la bauturi si produse de artizanat.

 

 

Targul de Florii - MTR

Muzeul Taranului Roman isi respecta statutul si organizeaza intre 26 si 28 aprilie un Targ de Florii care reuneste olari, fierari, cioplitori, lingurari, cojocari, cusatorese, incodeietoare (lista de meserii populare ramane deschisa), alaturi de bucate alese si muzici traditionale, chiar in curtea muzeului.

 

 

Targul de Paste - Lumea Copiilor

In Parcul Lumea Copiilor ai parte nu doar de iarba verde, ci si de un targ de sezon, cu turta dulce, oua incondeiate, icoane, bunataturi culinare, precum si miei si iepurasi numai buni de mangaiat de catre cei mici. Intre 26 aprilie si 3 mai.

 

 

Spring Fest - Plaza Romania

Poposim si la mall, Plaza Romania, pentru un targ care celebreaza primavara prin oferta de produse si cadouri pentru Pasti. Acesta va ramane deschis pana pe 6 mai, in caz ca te trezesti cu masa nepusa pe ultima suta de metri.

 

 

Spor la degustari, admirari si cumparaturi, iar pentru lista completa a targurilor si evenimentelor de Pasti si 1 Mai din toata tara, da un click aici.

 

 

targuri pasti paste florii iepuras bucuresti 2013

Distribuie