• Share

Vireaza spre final de saptamana cu muzica, film si tehnologie

Vireaza spre final de saptamana cu muzica, film si tehnologie
Sursa foto: Facebook Liminal

UrbanEye Film Festival

Fii cu ochii pe problemele orasului si hai la UrbanEye Film Festival, festivalul unde poti vedea filme despre orase si comunitati din tari ca Romania, Liban sau Cuba.

Daca nu ai vazut pana acum "Planeta Petrila", de exemplu, documentarul despre care toata lumea vorbeste si care e realizat de Andrei Dascalescu, il poti urmari pe 4 noiembrie la Cinema Elvira Popescu. Aici, dar si la Apollo 111 vor putea fi vizionate si celelalte pelicule, programul intreg e aici.

Un abonament pentru tot festivalul costa 75 lei, iar un bilet individual 15 lei. Il poti cumpara de aici.

Sursa foto: Facebook Urban Eye

Liminal

Prima data cand am auzit despre Liminal Festival am zis "uau, ar fi bine sa dam o fuga". Pentru ca suna bine un festival de arta, stiinta si tehnologie, si primul din Bucuresti.

Intre 31 octombrie - 5 noiembrie, avem o expozitie la Palatul Cantacuzino, o sesiune de discutii la Point Hub si un hackathon de teraformare. Te-am facut curios mai ales cu ultima chestie, nu-i asa?

Gasesti programul aici, intrarea e libera.

Salon Auto Bucuresti & Accesorii

Daca vrei sa iti iei o masina dar parca nu stii ce iti doresti, Salonul Auto Bucuresti de la Romexpo este deschis pentru public de sambata 4 noiembrie pana sambata 11 noiembrie intre orele 10.00 – 20.00 si duminica 12 noiembrie intre orele 10.00 – 18.00.

In cazul in care vrei doar sa schimbi o piesa, stai linistit, au si accesorii.

Pretul unui bilet este de 30 lei.

Fantome – lansare album

Muzica celor de la Fantome nu Expira niciodata, asa ca au mai scos un album, Volumul 2, pe care il vor lansa joi, 2 noiembrie, la Expirat Halele Carol, Sala Compresoarelor.

Biletul la intrare costa 30 lei.

Distribuie