• Share

Vita de Vie, Curatenia de Toamna si eveniment caritabil

Vita de Vie, Curatenia de Toamna si eveniment caritabil
Foto: Catalin Mihai; Sursa: Vita de Vie FB.

Top 3 evenimente ale weekend-ului 28 - 30 octombrie 2016

Cum Halloweenu’-ti bate la usa si weekend-ul vine c-o ora in plus, zilele astea ai motive mai mult decat suficiente sa te distrezi cum stii mai bine. Daca te-ai pregatit deja cu costume si machiaj, atunci iti prinde bine sa stii asta, dar si urmatoarele:

Vita de Vie

Baietii isi lanseaza o prima parte din albumul nou Sase/Sase la Arenele Romane de la ora 20:00. Daca te autoproclami fan impatimit VdV atunci ai primit pe parcursul anului newsletterul cu cinci dintre cele sase piese de pe album. Din ele, „Inimi surde”, „Luna si noi” si „Pe plaja-n Vama la 5” au fost lansate ca si single-uri oficiale, fiecare cu povestea lui.

Adrian Despot ne spune ca:

Sase/Sase este spart in doua albume, prima parte o lansam acum, pe 29 octombrie, iar a doua, pe 20 mai 2017. Este <planul nostru cincinal> pe un an jumatate, inceput pe 20 februarie cu un concert aniversar si sustinut, de-a lungul anului, cu un single pe fiecare 20 ale lunii.

Bilete iti cumperi de pe iabilet sau eventbook - 70 Lei.

Curatenia de Toamna

Pentru ca esti implicat in comunitate si-ti place sa traiesti intr-un oras curat, vii pe 29 si 30 octombrie la Gradina Botanica, alaturi de cei din Asociatia Team Work, sa pregatiti Gradina pentru sezonul rece. Ce inseamna asta? Greblarea frunzelor, scoaterea radacinilor, taierea lastarisului si alte activitati de ingrijire a mediului prin care-ti place sa te plimbi deseori.

Inainte sa vii nu uita sa te inscrii aici daca ai peste 14 ani.

La 09:15 se face prezenta, se impart uneltele si se face instructajul de siguranta, iar la 14:30 activitatea e ca si-ncheiata, numai bine sa ai timp sa te pregaesti pentru urmatorul eveniment.

#3010 Festival

Beraria H te asteapta de pe 28 pana pe 30 octombrie la #3010 Festival, eveniment caritabil organizat de Asociatia Colectiv GTG 3010 pentru victimele tragediei.

Sub motto-ul „Heroes never die. Keep their spirits alive”, trupele Compact, Coma, Anton, Truda, Awake, Costi Camarasan Band, Florin Chilian, Fallen, Nexus, Hatemode, Altar, W3 4R3 NUMB3R5, Hatemode, Gray Matter, 7 Semne si RoadkillSoda urca pe scena pentru a-i comemora pe tineri, iar banii obtinuti din vanzarea biletelor sunt folositi pentru decontarea tratamentelor. Pretul unui bilet este 50 Lei si il poti cumpara din reteaua eventim sau 100 Lei/abonament pentru cele trei zile.

Distribuie