• Share

Weekend all-inclusive: zbor, dans, costume si gastronomie

Weekend all-inclusive: zbor, dans, costume si gastronomie

 

Bem, mancam, vizionam calupuri de scurtmetraje, dansam, admiram, zburam, motociclim, ne angajam si iar dansam. Cam asa se prezinta weekend-ul si, spunem noi, oferta e ofertanta. 

 

Sa o luam pe categorii. Cand vine vorba de mancare si bautura, privirea se incetoseaza, auzul se amplifica si teleportarea devine posibila.

 

- Forumul Vinul.ro te invita sambata si duminica la o expozitie speciala de vinuri in cadrul Hotelului Marshal Garden. Degustarea e inclusa, bineinteles, si include peste 100 de vinuri de la noi si de afara.

 

- La GastroPan, cel mai mare targ de panificatie, cofetarie si alimentatie publica include atat o parte destinata specialistilor in domeniu, cat si trofeele Painea, Tortul si Inghetata Anului, demonstratii, sculpturi in fructe si multe altele. Pana pe 14 aprilie, la Exporom.

 

 

 

vinul.ro gastropan

 

 

 

Arta, dans, contemporaneitate: Festivalul E-Motional - corpuri & orase in miscare propune 3 zile (12-14 aprilie) de vernisaje, evenimente, spectacole de dans si discutii specifice la MNAC. Si daca tot ajungi pe acolo, musai sa admiri si cea mai ampla prezentare a operei lui Mircea Cantor, Q.E.D. Artistul, unul dintre cei mai importanti si activi pe scena internationala, expune fotografii, filme, desene si sculpturi.

 

Continua incursiunea artistica cu scurtmetraje de top la NexT International Film Festival. Vineri seara poti (re)vedea scurtmetrajele nominalizate la Oscaruri in 2013 in cadrul Oscars Night (care se lasa cu party in Panic! dupa terminarea proiectiilor) si filme pentru copii, dar nu numai, la NexT Kids de sambata.

 

Voluntarii se reunesc la Volunteers Fest si se bucura de activitati diverse: creative, aplicative, educative si sportive. Prinde ultimele zile din Saptamana Educativa la ArCuB, axata pe „Public Speaking”, „Leadership”, „Social Media”, „Vanzari” sau „Organizare de Evenimente”. In paralel cu voluntariatul merge la fix job hunting-ul la Angajatori de Top de la Sala Palatului.

 

 

 

cupa romaniei zbor cu balonul

 

 


Nici niste senzatii tari si doze conistente de libertate nu lipses din program:

 

- SMAEB aduna de vineri pana duminica motocicletele si motociclistii la Romaero

 

- tot prin zona, la Padurea Baneasa, Riders Club da sambata startul competitiei de ciclism pe un traseu conceput de Razvan Juganaru. Ceremonia de premiere se incheie cu un concert ZOB.

 

- a venit timpul sa ne luam zborul si sa participam, de vineri pana duminica pe Aerodromul Clinceni, la Cupa Romaniei la zbor cu balonul cu aer cald, aflata la prima etapa.

 

 

Daca mai ai niste energie ramasa pe seara, party-uri misto gasesti la tot pasul. Dar nu sunt dese ocaziile in care poti sa le spui La multi ani! brand-urilor sau locurilor preferate, asa ca hai sa vedem cine isi serbeaza ziua de nastere:

 

- Nu e tocmai party, dar se poate numi un festin al vintage-ului: V for Vintage implineste 10 editii si o are ca invitata speciala pe designer-ul Lana, cea care a facut furori cu piesele ei vestimentare inspirate din folclorul romanesc.

 

- WeDance, veterani deja pe scena party-urilor de proportii de la noi, implinesc 4 ani de evenimente pe care ii aniverseaza vineri alaturi de Rhadoo, Mara Trax, Alexandra si Miss I la Casa Presei Libere

 

- tot 4 ani face si Bordello si ii serbeaza cu 4 nopti de petreceri ca-n povesti. De joi pana duminica.

 

- Origami Sound a ajuns la varsta de un an, timp in care a organizat 12 party-uri spicy si promit sa nu se opreasca aici. Vezi despre ce e vorba sambata in Control.

 

 

 

v for vintage lana

Distribuie