• Share

Weekend-ul acesta se petrece... altfel!

Weekend-ul acesta se petrece... altfel!

 

Renunta la obisnuitele iesiri de weekend in Centrul Vechi sau in cluburi pe care le cunosti in cel mai mic detaliu si incearca ceva nou, fresh: o petrecere inedita, eventual cu tematica, care iti va reaminti ca orasul asta o duce bine de tot pe zona de nightlife.

 

 

Vinerea distractia se aglomereaza, ceea ce implica niste clubbing serios. Asa ca pune-ti cei mai comozi pantofi de dans, ia o atitudine de razboinic al noptii si porneste la drum.

 

 

 

origami sound

 

 

 

Opriri:

Directia 5 concerteaza in sufragerie, la True Club, in fata unui public restrans, ipostaza nu tocmai obisnuita pentru o trupa cu un asemenea renume.

 

Dez Canta, si o face bine! Personal, plin de suflet si emotii, concertul solistei de la Jazzadezz e ca o poveste de toamna, la Clubul Taranului.

 

Greek Party cu Acropolis Band in Galliano Club. Dupa ce ai degustat bucataria greceasca, a venit momentul sa inveti sa te si distrezi ca la eleni acasa!

 

Turu' lumii incepe in Goblin, si se termina in Viena. Dansezi, razi, te alcoolizezi si participi la o tombola care se lasa cu excursii, totul intr-o singura seara.

 

Origami Sound isi aduce mare parte din artistii locali pe scena Modern pentru muzici neobisnuite, dar delicioase!

 

Derrick May, o legenda in viata, va face Palatul Ghika sa rasune pe ritmuri techno care au facut istorie. Ce mod mai bun de a incheia o noapte speciala crezi ca exista?

 

 

Nu uita sa-ti iei si portia sanatoasa de somn, pentru ca noaptea de sambata nu se lasa mai prejos.

 

 

 

moonlight breakfast

 

 

 

Opriri:

Kamikaze Party iti face warm-up-ul de sambata, fix pe The Roof. Priveliste si shot-uri din partea casei, enjoy!

 

Dancing Saturday, asa sa-i fie numele! La nou9 ii asculti pe Moonlight Breakfast reinterpretand piesele proprii, cu savoare de swing si jazz, in varianta acustica.

 

8 ani de B52 inseamna long drinks la 8 lei bucata. Plus distractie din plin. Cine mai doreste, cine mai pofteste?

 

Manowar nu vine la Bucuresti, insa poti sa pretinzi contrariul, pentru ca in Fire se organizeaza lansarea albumului The Lord of Steel, intr-o varianta noua si... inedita.

 

Aula Lacustra reuneste personalitati de prestigiu ale muzicii, in Casa Academiei Romane, care vor mixa pe ritmuri electronice pana-n zori. Un simpozion aparte, n-ai ce zice!

Distribuie