• Share

Ziua Copilului: activitati pentru cei mici si cei mari

Ziua Copilului: activitati pentru cei mici si cei mari

 

Ziua Copilului e prilej de sarbatoare atat pentru copii, pentru care se organizeaza piese de teatru si evenimente de poveste, cat si pentru cei mari, intrucat aceasta perioada a anului e o ocazie ideala de a retrai momentele copilariei.

 

Primele ore ale diminetii din acest weekend sunt dedicate activitatilor pentru cei mici, cu o serie de piese de teatru inspirate de cele mai frumoase povesti.

 

 

 

frumoasa si bestia teatrul excelsior bucuresti

Frumoasa si bestia @ Teatrul Excelsior

 

 

Frumoasa si Bestia, care se joaca la Teatrul Excelsior pe 1 iunie, de la ora 10:00 (dar si pe 7 iunie de la aceeasi ora) este o lectie de viata in toata regula: frumusetea fizica nu e nicidecum importanta in raport cu cea interioara. 

Teatrul Ion Creanga te invita sa petreci weekend-ul copiilor in compania unor evenimente speciale, printre care si piesa Carolina si Poneiul (vineri de la 10:00), inspirata din lumea circului, care se joaca la la teatrul cu acelasi nume, sau, intr-un mod mai interactiv, alaturi de o serie de actori ai teatrului in spectacolul Palaria cu Surprize la sediul cel nou al Bibliotecii Nationale pe 1 iunie, de la ora 15:00.

Nici Teatrul de Opereta nu se dezminte de Ziua Copilului si prezinta o abordare cu cantec a celebrei povesti Frumoasa din padurea adormita. Fix pe 1 iunie, tot de la ora 10:00.

 

 

 

frumoasa din padurea adormita teatrul de opereta ion dacian musical

Frumoasa din padurea adormita @ Teatrul National de Opereta

 

 

Dupa-masa este rezervata activitatilor in aer liber, intrucat Teatrul Masca iese in parcul Herastrau in cadrul festivalului de Living Statues intre 1 si 4 iunie, prilej cu care va bucura copiii (si nu numai) cu spectacolul Personajele copilariei pe 1, 3 si 4 iunie.

 

 

Pe langa teatru si spectacole de gen, weekend-ul copiilor aduce in prim-plan activitati extrem de diverse.

 

Probabil cel mai complex eveniment dedicat atat copiilor, cat si celor mari sau viitorilor parinti, Kidex 2012 se desfasoara pe parcursul a 4 zile (31 mai - 3 iunie) la Romexpo. Pe langa un imens targ cu toate cele necesare pentru copii, Kidex promite si o multime de activitati inedite, de la concerte si proiectii la ateliere de creatie.

 

 

 

cleopatra stratan concert sala palatului 2012 1 iunie lansare album

Cleopatra Stratan @ Sala Palatului

 

 

Cleopatra Stratan lanseaza vineri, ora 19:00, la Sala Palatului, albumul Melodii pentru copii intr-un decor vesel si colorat, pe placul celor mici. De la varsta de 3 ani, cand lansa primul sau album si pana acum, Cleopatra a incantat urechile fanilor de pretutindeni, performanta pentru care a fost recompensata cu discuri de aur si diamant si a intrat de cateva ori in Cartea Recordurilor!

 

Intr-o atmosfera mai culturala, pe 1 si 2 iunie, Libraria Bastilia ii invita pe cei copii sa fie Librari pentru o zi!, iar Din inima de copil, Mara si Ana, doua eleve de generala, respectiv liceu, au pregatit o expozitie de pictura dedicata celor de o seama cu ele la Elite Art Gallery, intre 1 si 10 iunie.

 

 

 

cars 2 mall sun plaza baneasa disney romania

Cars 2 @ Baneasa Shopping Center si Sun Plaza

 

 

La mall (Baneasa si Sun Plaza), celebrele personaje din filmul animat Cars 2 ii pun la incercare pe fani in curse de masini, jocuri pe playstation si alte activitati marca Disney! 

 

Si daca tot vorbim de personaje, Festivalul International de Arta a Circului le aduna pe cele mai interesante in trei locuri din Bucuresti: Parcul Titan (Circul Aquatico Loredana Belluci), Parcul Drumul Taberei (Circul Americano) si la sediul Circului Globus (Circul Aquatico Zoppis) pana pe 3 iunie, in mai multe reprezentatii in fiecare zi. Jonglerii, animale, momente amuzante, spectacol la inaltime - acestea sunt doar cateva din ingredientele speciale ale circului! 

 

 

 

circul globus festivalul international de arta a circului 2012

Festivalul International de Arta a Circului 2012

 

 

Enumerarea de activitati destinate Zilei Copilului, prilej de reunire a familiei si de petrecere a unor momente speciale alaturi de cei dragi, nu se opreste nicidecum aici, asa ca va punem la dispozitie o pagina speciala dedicata zilei de 1 iunie, care reuneste cele mai interactive si inedite evenimente!

Distribuie