• Share

#Selfie69 sau cum sa razi mult si bine

#Selfie69 sau cum sa razi mult si bine

 

Cum un #Selfie nu vine niciodata singur, iata ca a aparut si partea a doua a filmului, #Selfie69.

Avanpremiera a ajuns si in Bucuresti, asa ca Orasul Meu a mers sa vada si sa-ti povesteasca ce si cum. Aseara, la Cinema Pro.

Nu am fost singuri, ci alaturi de toate numele mari din presa, printre care si Irina Margareta Nistor, scenarista Cristina Iacob si o parte din actori: Olimpia Melinte, Vlad Logigan, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Alex Calin, Levent Sali, Alina Chivulescu.

 

#Selfie69 sau cum sa razi mult si bine

Foto: Selfie Your Movie FB.

 

Nici n-a inceput bine filmul ca oamenii asezati comod deja aveau gura pana la urechi. Nu a lipsit mult pana hohotele de ras s-au raspandit in sala, provocate de scena dintre Crina Semciuc si Razvan Fodor sau cea a lui „Nea Ceausu”, actorul Razvan Vasilescu.

 

Pe scurt, trei fete cucuiete, dezamagite de iubire, Roxi, Yasmine si Ana, fac un pariu sa se marite in trei zile. Daca nu, fiecare din ele trebuie sa faca lucrurile de care este le teama. Sa se mute de la parinti, sa continue studiile sau, pedeapsa suprema, sa-si inchida contul de Facebook.

Bineinteles, pentru a evita asa dezastre, apeleaza la toate trucurile stiute, numai sa le ia careva de sotie. Si crede-ne, de aici porneste actiunea.

Iti spunem doar atat: tatal adora negresele cu marijuana, se lasa c-o vizita la bordel si fuga cu una din fetele matroanei, o urmarire pe bulevarde bucurestene de zici ca Fast & Furious e mic copil, vrajitoarea „Diaspora” se pricepe de minune la legat cununii si alte treburi, iar datul buzna la aeroport cu autobuz cu tot intregeste comicul de situatie.

 

 

E numai bun pentr-o dupa-amiaza cu pofta de comedie actuala, cu subtilitati si ironii bine plasate. Despre societate si generatii.

 

In premiera in istoria filmului romanesc, lungmetrajul e promovat, alaturi de afisul general, de 11 postere care iti prezinta cele 11 personaje, fiecare cu specificul actorului infatisat. Yep, cele de mai jos:

 

 

Vestea si mai buna este ca a fost selectat sa participe la Festival des Films du Monde de Montréal, unde are trei proiectii in sectiunea Focus on World Cinema. Asadar, zicem c-ar cam trebui sa mergi sa-l vezi.

 

Cea mai tare faza: cand Nea Ceausu cumpara iarba;
De ce merita sa-l vezi: pentru buna dispozitie cu care pleci;
Cu cine mergi sa-l vezi: cu prietenii sau colegii;
Nota OM: 3*/5.

Distribuie