• Share

5 motive pentru care Andrei Ciobanu iubeste/uraste Bucurestiul

5 motive pentru care Andrei Ciobanu iubeste/uraste Bucurestiul

Andrei Ciobanu este acel baiat amuzant care face stand-up comedy si a scris cartea Suge-o, Ramona. O stii. Il auzi si dimineata la Kiss FM, alaturi de colegul sau Sergiu Floroaia, asa ca sigur ai observat ca are pareri despre aproape orice. Pentru ca Orasul Meu isi doreste sa afle ce zic oamenii despre Bucuresti, cu bune si cu rele, am decis sa il intrebam si pe el ce crede despre Capitala Romaniei, unde isi are domiciliul dupa ce a parasit Suceava cea natala.

 

Andrei Ciobanu inainte sa iasa in oras.
Sursa foto: Andrei Ciobanu FB

 

1.„Imi place in Bucuresti pentru ca e foarte greu, spre imposibil, sa mori de foame. La modul propriu, fiindca efectiv in fiecare intersectie gasesti macar o saormerie. Nici nu vreau sa stiu ce e carnea din saorma aia de vita care costa 4,5 lei. Mare! Ideea e ca te hraneste cu ce maruntis ai prin buzunare si asta te va tine in viata, chit ca e posibil sa platesti cu ceva crampe mai profunde la vreo jumatate de ora dupa ingerare.”

2.„In Bucuresti ma simt ca acasa. Fiindca desi e in sudul tarii, nu exista niciun loc unde sa nu auzi macar cateva propozitii cu accent moldovenesc. Bine, eu incerc sa nu il mai folosesc, dar e un sentiment tare placut sa stii ca Bucurestiul e si va fi mereu in Moldova.”

 

Andrei Ciobanu bucurandu-se de Bucuresti, dar cu Suceava in gand.
Sursa foto: Andrei Ciobanu FB

 

3.„Orasul acesta te invata si ce inseamna rabdarea. Si toti vrem sa ne dezvoltam din punct de vedere personal, pentru ca e in trend. Daca nu ai trecut macar o data Splaiul Independentei sau bulevardul Iuliu Maniu, la volan, in timpul saptamanii, pe ploaie, la ora 18:00, nu ai trait cu adevarat. In nervi si asteptare.”

4.“Sunt foarte incantat de faptul ca inainte sa ma mut la Bucuresti auzisem ca aici exista cladirea aia misto, care e super mare si destul de veche, iar noi in Suceava nu avem asa ceva. Odata ajuns aici, m-am dus sa o vad si eu si intr-adevar este superba: Mega Image. Asa ceva e mirific!”

5.„Mai imi place in Bucuresti si pentru ca, in functie de oamenii cu care umbli si locurile pe care le frecventezi, poate deveni tot ceea ce iti doresti: cel mai frumos vis sau cel mai mare cosmar. Deocamdata, ma bucur ca ma aflu in prima categorie. Sau oare?”

Andrei Ciobanu si prietenii sai frecventand filmarile Sector 7. 
Sursa foto: Andrei Ciobanu FB

Distribuie