• Share

5 motive pentru care nu trebuie sa adopti pisici

5 motive pentru care nu trebuie sa adopti pisici

Pisici... Cel mai probabil iti plac pentru ca sunt peste tot pe net si primesc multe like-uri. Deci avem toate sansele sa nu gresim cand spunem ca ai sau ti-ai dori o pufosenie mieuitoare. Dar poate ar trebui sa te mai gandesti, pisicile sunt creaturi care iti pot distruge viata daca nu stii cum sa le arati din prima cine e stapanul si cine e animalul. Da, ai ghicit.

1. Tu esti animalul si ea e stapanul. Vei deveni un sclav la dispozitia pisicii. Te vei trezi cand vrea ea, ii vei furniza mancare si alte beneficii de gen si, daca nu vrei sa mori din cauza mirosului, ii vei aduna depozitele din ladita des.

2. Hainele tale nu vor mai fi in culorile cu care le-ai cumparat ci in nuanta blanitei pisicii. Crezi ca exista rola pentru par. Asa e. Dar inca nu s-a inventat rola care sa ii faca fata cu succes unei pisici puse pe naparlit.

3. Perioada in care va intra in calduri va fi un cosmar sonor. Asta daca ai noroc. Daca nu ai, va fi un cosmar si mirositor. Cel mai bine e sa o castrezi.

4. Muscaturile si zgarieturile de pisica trec greu si lasa cicatrici. Deci trebuie sa te joci cu ea cu masura. Si foloseste jucarii.

5. Casa ta va fi a ei, asa ca asteapta-te sa nu mai ai locul tau pentru ca pisicile nu suporta sa fie deranjate. Mai ales daca ai gasit-o ascunsa bine in vreun dulap, pe hainele tale cele mai frumoase, sau chiar pe perna unde-ti pui capul seara de seara. Vei fi ocarat cu multi de “Miau” ori de cate ori ii vei muta locul ca sa stai si tu unde iti place.

Dar, pe langa lucrurile de mai sus, are blanita moale, poate fi torcareata si iubicioasa si cica te ajuta sa te eliberezi de stres si alte lucruri nasoale care iti trec prin minte. Deci e bine ca cei care sufera de depresie sau stari de anxietate sa aiba o pisica. Stai cu ea in brate, se managaie un pic de tine si gata. Toate problemele dispar din motive de dragalasenie pura.

Daca nu te-am convins sa nu-ti iei pisica, poti intra pe multe site-uri de adoptii pisici de unde o poti alege pe a ta: adoptiipisici.ro, cutu-cutu.ro, sufletecupedigree.com si cate si mai cate. Daca vrei sa stai sa o cunosti mai bine inainte de a o lua acasa, poti sa iti iei pisica de la Miau, o cafenea unde pisicile umbla in voie si cafeaua e chiar buna. Aici sunt vreo 13 pisici gazduite, cu care sa te joci frumos, iar daca vreuna iti face cu ochiul (la figurat, pisicile nu fac cu ochiul efectiv), poate fi a ta. Toate pot fi adoptate.

Distribuie

Vezi si: Vezi toate