• Share

Am mers la o petrecere Cabal si n-avem nimic de reprosat

Am mers la o petrecere Cabal si n-avem nimic de reprosat

 

Stii petrecerile alea la care mergi sa te distrezi, s-asculti muzica buna, sa vezi oameni misto, sa socializezi si sa pleci acasa parca multumit de tine? Nu e ca si cum tu ai avut vreo contributie, in afara de prezenta, dar asa te fac sa te simti. Ei, asa e Cabal.

 

Foto: Cabal FB.

 

Cum se tine in Gradina Botanica, ai zice ca nu poate fi facut nimic spectaculos. Organizatorii insa tin sa te contrazica, stiu exact ce sa faca intr-un spatiu destul de limitat.

Nu te simti inghesuit, nici coatele sau brancile nu se folosesc. Pentru ca totul e civilizat. Sunt chiar si treburi special amenajate, menite sa adaposteasca tigarile fumate cu patos. Acum ramane sa fie si folosite de lumea mai putin in rand cu lumea (hehe).

Sa trecem la decorul disco. Care, imbinat cu peisajul pe care natura a fost destul de binevoitoare sa-l ofere, ii da petrecerii un aer futuristico-sofisticat.

Atmosfera putin hippie vine din lejeritatea participantilor la distractie. Vrei sa stai pe iarba? Ia de pofteste. Vrei sa te misti in cele mai ciudate moduri de parca nimeni n-ar fi pe langa tine? Poti face si asta. Obsedat de selfie-uri sau GIF-uri? Ai chiar tool-uri profesioniste care cu asta se ocupa. 

Spre exemplu:

 Unii dintre noi chiar s-au distrat de minune.

 

Meniul e complex si divers. De la long drink-urile mult comandate si bere, pana la cocktail-uri kinky-ish urbane. Au fost si cei de la Pop Up Dinner cu variatiuni de hotdogi precum Gourmet Hotdogs, Bacon Dog, Tex Mex Dog si alte chestii de infulecat cu pofta.

 

Acum c-ai vazut ce tare ne-am distrat, hai si tu duminica, pe 10 iulie, de la 14:00. Da, pentru ca e day party, in cazul in care am uitat sa mentionam.

Tensnake iti aduce un disco modern, Deep House pe numele lui, care nu te lasa sa stai locului. Culoe De Song iti invoca simturile ancestrale folosindu-se de Afrohouse, Helen vine cu-n Live Act jazzy pe acorduri synth electro. Nici Disco Snagov sau Andreea Veder nu stau degeaba.

De-ale gurii iti aduce Marin Seafoodgrill, chestii culinaresti de inspiratie marina. Dupa incerci Proseccobar-ul si inchei cu un Gelato Artigianale. Meraviglioso!

 

De acces se ocupa ambasadorii Cabal (Razvan Sirbu, Sinzi Baltac, Raluca Bcarmen, Adela Alexa, Petra Paitici, Adina Bucur, Sorana Nedelea, Andra Ratiu si Marius S Claudiu) si trebuie sa te inscrii in prealabil printr-o aplicatie unica.

Distribuie