• Share

Brigada Sinucigasilor - un film aproape bun

Brigada Sinucigasilor - un film aproape bun

 

Ne indreptam spre cinema cand vedem cateva fete vopsite alandala, o multime de vedete, si unde-s vedete sunt si camere, microfoane, reporteri si tot tacamul. Am ajuns la Brigada Sinucigasilor.

Din trailer ne asteptam la scene de actiune intense si-un altfel de Will Smith. Ceea ce si avem.

 

Brigada Sinucigasilor - un film aproape bun

 

Wow-ul e dat chiar de Guvernul SUA, care decide ca pentru „binele colectiv si-al statului de drept” trebuie sa introduca o celula de securitate formata din cei mai cautati oameni din lume, celebri pentru crimele lor.

 

Cine sunt ei?

Will Smith e un criminal in serie, care nu rateaza niciodata. Are o slabiciune de natura sentimentala care i-a dat sansa lui Batman sa-l bage-n inchisoare. Margot Robbie e fostul psihiatru a lui Jaret Leto (Joker), actuala iubita. Cum altfel daca nu tacanita?

Jay Courtney e Captain Boomerag. Mai sunt Adam Beach, Cara Delevingne si Karen Fukuhara, cu treaba. In film, desigur. Lui Jay Hernandez ii place sa se joace cu focul si toti „sunt intr-o groapa aruncata intr-o alta groapa”, vorba madamei Viola Davis. Sefa lor.

 

Brigada Sinucigasilor - un film aproape bun

Foto: Suicide Squad FB.

 

 

E vorba despre...

Un Guvern prapastios care isi face griji nu cumva sa cada drobul de sare. Asa ca si-o face cu mana lui. Stim, am vorbit criptat, dar n-o sa-ti dam mai multe spoilere decat e nevoie.

 

Ne-a placut, nu ne-a placut...

Fantasticul e prezent poate mai mult decat trebuie, zicem noi, si la prima mana. Meta oamenii sunt prezenti, ne plac, iar omul crocodil si baiatul cu focul sunt chiar simpatici. Unde mai pui ca au si glume bune.

Treaba se schimba cand intervin vrajitorii, vrajitoarele, inimile-n borcane, chestiile Voodoo si santajul cu acestea.

Daca esti fan Batman, il vezi intr-o scena jumate sau cam asa.

 

O nedumerire de natura logica

Si totusi, de cine trebuia sa apere brigada statul? Ca-nainte de a o crea, nu se intamplase intamplarea de care l-a aparat, vorba ceea. Misterele universului Warner Bros...

 

Brigada Sinucigasilor - un film aproape bun

Distribuie