• Share

Club Control: Sala Berlin, intre faima de altadata si noptile pline de muzica din prezent

Club Control: Sala Berlin, intre faima de altadata si noptile pline de muzica din prezent

 

Debutul noului sezon de concerte și distracție de Bucuresti a însemnat, în cazul anumitor spații, și un nou look. Este și cazul Controlului care, după ce și-a reconturat rand pe rand grădina, sala mică sau bistro-ul Alt Shift, a trecut la amenajarea Salii Berlin (sala de concerte).sala berlin control 2015 

 

Inainte de a trece la impresiile pe care ni le-a lasat noul decor, trebuie sa amintim si de micile interventii asupra spatiului de mai buna semnalizare a iesirilor si de indepartare a unei perdele groase care masca intrarea in sala mica etc, semn ca si Controlul acorda in prezent o atentie mai sporita normelor de siguranta.

 

In conturarea noii sali Berlin cei de la Control si-au mentinut colaborarea cu Lama Arhitectura, ideea de baza fiind cea de a resuscita identitatea casei de secol al XIX-lea dar si de a face o reverenta faimei pe care fostul restaurant Berlin o avea in perioada socialista cu referinte stilistice la Zidul Berlinului.

 

Jocul cu simboluri si prezenta din plin a metalului are rol de a sugera o anumita tensiune, insa din pacate nu ni se par foarte prietenoase „plasele” care se agata de doi dintre peretii salii si care contureaza elementul de noutate: un nou nivel de unde intreaga sala poate fi privita in perspectiva.

 

Reusit ni se pare in schimb noul look al barului cu sticle de sus pana jos, puse in evidenta prin solutiile de luminat.

 

Un alt plus al Controlului in general este imbunatatirea sistemului de ventilatie. Altfel, clubul ramane unul dintre cele mai interesante locuri ale scenei muzicii alternative si electro din oras.

Distribuie