• Share

Cum a fost la Electronic Beats Festival

Cum a fost la Electronic Beats Festival

 

Weekendul trecut in capitala a adus melomanilor prima editie a unui festival de muzica electronica primit bine de publicul bucurestean - Electronic Beats. Organizat de o echipa din Germania si sponsorizat de Telekom, festivalul s-a desfasurat in perioada 2-4 octombrie, in 9 locatii din capitala, oferind 48 de ore de muzica, felurite workshop-uri si targuri.

 

 

electronic beats recenzie 2015

 

 

Serile ne-au fost condimentate cu seturile unor artisti precum Brandt Brauer Frick, Dj Hell, Actress, Hudson Mohawke si Totally Enormous Extinct Dinosaurs, fiecare locatie pastrand un anumit vibe prin line-up-urile pregatite de catre organizatori. In timpul zilei, puteati merge la workshop-uri muzicale, la targul de vinyluri de la Dianei 4, unde terasa prezenta o oferta variata de muzica pentru cei prezenti, iar preparatele culinare erau degustate de multi straini care venisera in capitala special pentru festival.

 

 

recenzie electronic beats Bucuresti

 

Petrecerea a carui public a fost cel mai numeros a fost cea din Control Club. Cu toate ca exactitatea nemteasca este binecunoscuta, mai ales cand vine vorba de respectarea programului, evenimentul de pe 3 octombrie, a inceput cu o intarziere de o ora. Insa programul nu a fost decalat, doar setul lui Monty Clunk scurtat cu o ora. Warm-up-ul i-a facut intrarea perfect lui Actress, care a incantat audienta cu un live act de 1 ora si 20 de minute.

 

A urmat artistul pe care multi dintre cei prezenti il asteptau cu nerabdare si pentru care venisera special la Electronic Beats, ultima sa vizita in Romania fiind undeva in anul 2008, in Timisoara. Hudson Mohawke, a carui cariera muzicala prolifica l-a facut sa lucreze cu artisti precum Kanye West, Young Thug si Drake, a inceput cu cateva piese EDM, urmand o incursiune in muzica produsa de el, iar spre sfarsit J Dilla si alti artisti care ne-au adus o nostalgie muzicala pe care o uitasem.

 

Nu poate decat sa ne bucure prezenta unor astfel de festivaluri, chiar daca organizatorii nu sunt romani. In acest fel, ii este redata culoarea urbana a capitalei, iar muzicalitatea diversa ne da alternative inedite la petrecerea timpului liber, mai ales in sezonul rece.

Distribuie