• Share

Cum a fost la iMapp 2015 - spectacol vizual pe Casa Poporului

Cum a fost la iMapp 2015 - spectacol vizual pe Casa Poporului

 

In weekendul care tocmai a trecut, Bucurestiul a implinit 556 de ani de la atestare prin intermediul unei serii de concerte, evenimente speciale, precum si a unuia dintre cele mai mari concursuri de video-mapping din lume, intitulat iMapp. Acesta a avut loc in Piata Constitutiei, strangand laolalta o masa impresionanta de oameni, decisa sa captureze intregul spectacol pe telefoane si aparate.

 

 

iMapp Bucuresti 2015

 

 

Proiectiile au fost precedate de 3 concerte, de muzicalitatea evenimentului ocupandu-se artisti autohtoni precum Argatu & Friends si Suie Paparude, dar si strainii Parov Stelar, pentru care nu este prima vizita in Romania si, cu siguranta, nici ultima. Dupa concerte, ne-am delectat cu un numar de led dance, pregatindu-ne pentru spectacolul ce urma sa inceapa in scurt timp.

 

 

parov stelar iMapp 2015

 

 

Incepand cu ora 23:15, intregul furnicar ce era atent la scena situata in Piata Constitutiei, s-a intors la 180°, mutandu-si punctul de interes pe Palatul Parlamentului. Fiecare dintre cele 6 echipe prezente la concursul de video-mapping a avut la dispozitie cate 4:30 minute pentru a-i impresiona pe cei prezenti la eveniment cu proiectiile realizate perfect pe cate o melodie. 

 

Concurentii prezenti la concursul de video-mapping erau din Mexic, Belgia, Germania, Rusia, Franta si Romania. Castigatorii au fost alesi prin SMS de catre publicul prezent la eveniment, locul 1 revenind celor din Germania, iar Romania luand premiul de popularitate. Preferatii mei au fost cei din Rusia, numarul lor aducandu-mi aminte de muzica artistului Arca si proiectiile realizate de Jesse Kanda.

 

 

Distribuie