• Share

Game of Thrones a venit si a invadat tot Facebookul

Game of Thrones a venit si a invadat tot Facebookul

 

De la The New York Times pana la The Guardian, Tech Insider sau Daily Mail, toate publicatiile pamantului au scris bineinteles despre noul episod din Game of Thrones.

 

 

Spoiler Alert! Daca nu ai vazut inca primul episod ai face bine sa nu citesti continuarea si sa pui mana sa te uiti, mai ales ca pe hbogo.ro e gratis.

 

 

Daca la sfarsitul sezonului 5 toti ne ingrijoram de soarta lui John Snow, inceputul sezonului 6 ne-a lasat cu si mai multe intrebari, in stilul caracteristic. Ce soarta va avea Daenerys alaturi de grupul de calareti Dothraki? Unde e Bran? Va ajunge Sansa Stark la Castelul Negru? Si daca da, cine o s-o ajute ca John Snow se pare ca e in continuare... mort.

 

 

daenerys dothraki game of thrones 2016

 

 

Totusi chiar daca suntem nerabdatori sa aflam raspunsurile legate de celelalte personaje, nu trebuie sa pierdem din vedere cel mai important subiect. Si anume Melisandre. Sau mai exact femeia-ingrozitor-de-batrana-de-la-finalul-episodului.

 

 

Bine, pe langa White Walkers, batranica e chiar draguta daca e sa comparam. Va imaginati ce papasito bueno ar fi conducatorul „Mergatorilor Albi” daca ar avea colierul roscatei?

 

 

white walkers game of thrones 2016

 

 

Hmmm, cred ca de fapt aici se va ajunge. Ce tron, colierul e toata intriga, va spunem noi. Si ce parere aveti de faptul ca in sezonul 4 domnita Melisandre apare fara mandrete de colier si nu isi arata adevarata fata? Pesemne ca acusi ne vor spune producatorii ca se imbaia intr-un amestec de ierburi ce o ajuta sa-si pastreze secretul. Buhuhu!

 

 

melisandre necklace game of thrones 2016

 

 

Si cum nu-i putem lasa onoarea de a avea propriile glume doar lui Ion Zapada, iata si un top al tweet-urilor dedicate preotesei rosii:

 

1. Instagram vs viata reala;

 

melisandre young old game of thrones 2016

 

 

2. Cum arata cand o intalnesti in club vs a doua zi dis-de-dimineata;

 

3. Se pare ca mama lui Gollum apare in noul episod din Game of Thrones;

 

melisandre gollum game of thrones 2016

 

 

4. In sfarsit Kreacher si-a gasit de munca dupa atatia ani!

 

melisandre kreacher game of thrones 2016

 

 

5. Cel mai cautat cadou pentru fete:

 

melisandre necklace game of thrones 2016

Distribuie