• Share

Grolsch Residence in 360 de grade

Grolsch Residence in 360 de grade
Sursa foto: Munteanu FB

Neconventionalul relaxat si-a gasit casa in luna noiembrie la Grolsch Residence. Artisti care mai de care mai interesanti au venit sa isi expuna talentul ca tu sa ii vezi live si sa te lasi inspirat de ei. Bineinteles, trebuia sa ai peste 18 ani sa intri, pentru ca bere.

Orasul Meu a vizitat Grolsch Residence, pe Cuza Voda 92, si a fost multumit. Ori am nimerit in cea mai tare zi, ori asa au fost toate.

In casa cu pricina, la fiecare etaj ai parte de alta experienta. Chiar de la intrare am fost intampinati de oameni cu chef de viata, relaxati, si Mocha, catelul prietenos, iesit cu stapana la plimbarea de seara si ajuns aici. Aleea din fata casei ne-a purtat catre atelierul celor de la Wood Be Nice, care mestereau de zor la lampile lor din materiale reciclabile, pana-ntr-un foisor unde socializarea era mantra celor prezenti. Cum am intrat, la parter, pe stanga, am gasit barul menit sa-ti potoleasca setea de bere, suc sau alte cele. Tot aici mai era si ceva muzica de ascultat sau chiar dansat, de prindeai ceva curaj. De nu, de admirat ce face omul cu chitara si cum ritmul este transpus vizual. Maiestrie, ce mai!

Am urcat la etajul 1 si aici supriza: Botswana, Thailanda si alte locuri exotice fotografiate si expuse pe fundalul unei instalatii interactive Aural Eye. Te puteai inspira din lucrarile baietilor nice si creativi si chiar imortaliza momentul printr-un portret, realizat prin Ambrotipie de Allkimik. Insa nu inainte de a urca inca un etaj, cel de-al treilea, unde l-am intalnit pe Dan Amariei sau, dupa numele de scena Omul cu sobolani, care inregistra un album nou OCS 2.0. Live, cu Nucu. Repetitii, intreruperi si piese din trecut, totul la vedere.

Dar arunca un ochi si aici, ca sa vezi, nu-i asa, mai bine si in 360 de grade. Ca sa stii ce te asteapta la un viitor eveniment Grolsch.

Distribuie