• Share

Incepe scoala: de unde cumparam rechizite in Bucuresti

Incepe scoala: de unde cumparam rechizite in Bucuresti

 

Toamna se numara castanele. Si rechizitele. Prilej de emotie de toamna pentru scolari, dar si de buget dat peste cap pentru parinti.

 

La cateva zile distanta de inceperea scolii, unele dintre cele mai vizate articole sunt cele de papetarie. Fanteziile copiilor de a avea un nou ghiozdan cu Garfield sau unul special, asa cum nu mai are nimeni din scoala, sunt indeplinite sau subminate in functie de portofelul familiei, dar magazinele si-au facut temele iar gama ofertelor este diversa.

 

 

incepe scoala papetarie rechizite

 

 

Papetaria din cartier

 

Comoditatea ori obisnuinta ne imping sa trecem pragul papetariilor de cartier. Reteaua Compania de Librarii Bucuresti impanzeste inca cu succes intreg orasul, iar magazinele cu rafturi pline de carti, manuale sau rechizite sunt la indemana din Edgar Quinet sau Piata Romana pana pe Calea Rahovei sau in Colentina. 

 

Oferta: pixuri intre 2 si 82 lei; caiet dictando A4, 80 file, 9 lei

 

 

Rechizite de la mall

 

scoala rechizite papetarie mall diverta

 

 

Pentru unii mall-urile sunt foarte friendly. Chiar si atunci cand vorbim despre carti ori papetarie. Daca va regasiti in categorie si va surade ideea de a umple portbagajul masinii care asteapta cuminte intr-o parcare subterana, ei bine, o alegere ar fi reteaua de magazine Diverta. Ii gasiti in Unirea, Baneasa, la Plaza, Sun Plaza etc. cu o oferta de aproximativ 7000 de articole de papetarie.

 

Oferta: un ghiozdan cu de toate, adica gata pregatit de noul sezon de scoala cu penar, ascutitoare, rigla, caiete, creioane, bloc de desen etc. La pretul de 39,90 lei.

 

 

Mancare si rechizite in acelasi cos

 

Hipermarketurile au propria lor strategie care merge pe eficienta. De ce sa nu-i iei copilului mancare pentru micul dejun, haine si rechizite din acelasi loc? Fie ca vorbim despre Carrefour, Real sau Cora, in aceasta perioada din an veti gasi promotii la rafturile de papetarie, dar si la haine si incaltaminte pentru copii.

 

Oferta: Carrefour – ghiozdan, 29,90 lei

Cora – set carioci, 9,49 lei; ghiozdane intre 49,99 si 109,99 lei

 

 

Papetarii chic


colour papetarie rechizite scoala

 

 

Toti ne-am dorit sa avem la scoala un ghiozdan pe care sa nu-l ragasim in n exemplare pe culoare. Sau poate un penar care sa ne transforme in mica vedeta a clasei. Pentru astfel de dorinte exista in oras magazine cu rechizite mai speciale. Unul dintre ele este Colour unde veti descoperi ghiozdane, penare ori caiete de colectie (Romero Britto, Jordi Labanda sau Ágatha Ruiz de la Prada) si unde mai exista inca produse la pret redus, in limita stocului disponibil.

 

Oferta: rucsacuri, 180 lei; agende, 25 - 45 lei

 

 

Rechizite la pret de un click

 

Credem in continuare in savoarea colindatului prin magazine si a alegerii rechizitelor sub pecetea lui vazut-placut. Unde mai pui ca evenimentul se poate transforma intr-un ritual parinte-copil la inceputul fiecarei toamne.

 

Dar nu putem ignora nici avantajele aduse de era internetului si a shoppingului online. Se poate salva timp pretios si se pot scuti nervi produsi de aglomeratie. Cu alte cuvinte, puteti umple un cos virtual cu rechizite cu doar cateva click-uri, iar produsele pot fi livrate acasa sau la birou. Magazinele online se inmultesc si la noi pe zi ce trece.

 

Oferta:

Rechizitelemele – reducere de 15% la pachete complete de rechizite

School Friendly – pachete rechizite scolare intre 145 si 345,5 lei

Papet.ro – trusa geometrie, 5,5 lei; coperti caiete, 0,5 lei/bucata

Rechizite-online.ro – plastilina, 2,55 lei; set creioane mecanice, 83 lei

Papetarie.ro –  reducere de 10% la pachetele de rechizite

Distribuie