• Share

Jurnal de bucurestean: Valentine's Day

Jurnal de bucurestean: Valentine's Day

 

Continuam sa dam vina pe americani pentru ca in februarie ni se baga pe sub nas povestea cu iubirea si cu Valentine’s Day, aceasta poveste cusuta cu ata rosie, care ne umple drumurile si orasul de tot felul de animale din plus si flori nevinovate dar ostentative.


valentine's day 2016  


Dar a cui e vina de fapt? O intrebare la care vom gasi, desigur, un raspuns, pentru ca obraznicei si flusturaticei ere a lui Tinder si Happn nu-i sade bine sa ramana cu argumentul in aer.

 

Oricat de balcanici si exotici ne-am considera, in privinta iubirii, in Bucuresti pluteste un serios aer de blazare vestica intr-ale iubirii. Sau, mai bine spus, o detasare devenita naturalete dezarmanta dar nu atat de sarmanta.

 

Ce sa-i mai spui iubirii cand in penumbra salilor de dans ale cluburilor si barurilor toata lumea isi verifica mobilul din sfert in sfert de ora? Aceasta arma compacta impotriva plictisului functioneaza perfect pe post de scut anti-orice. Chiar si anti-sentimente.

 

Si e oricum mai cool sa chat-uiesti cu o mina interesanta pe FB si Tinder decat sa te uiti in jur si sa-ti doresti sa dansezi cu cineva. In concluzie, nu stim daca mai stim sau nu sa iubim astazi, dar stim sigur ca de V Day vom merge sa dansam la Manasia sau la Control pentru ca planurile bune de iesit se fac din timp si am dat deja going

 

Pe aceasta cale va uram Happy Valentine’s Day!

Distribuie