• Share

Orasul Meu Interview: Comparata cu Sade si The xx, Delilah spera sa-si convinga fanii bucuresteni de sinceritatea muzicii sale

Orasul Meu Interview: Comparata cu Sade si The xx, Delilah spera sa-si convinga fanii bucuresteni de sinceritatea muzicii sale

 

O prezenta mai mult decat fresh, Delilah, va anima Atelierul de Productie pe 21 martie, intr-un concert sub semnul Deck Sounds. La 23 de ani, Delilah pare a fi una dintre cele mai apreciate artiste ale peisajului britanic. Cu un stil considerat nonconformist - combinatie de R&B atmosferic, trip-hop si electronic pop, tanara artista e la fel de curioasa ca si fanii ei sa vada cum va evolua muzica sa de-a lungul vremii. Iar daca renunta la muzica, se va apuca de gatit.

 

 

delilah atelierul de productie

 

 

Orasul Meu: Cum a inceput povestea ta de dragoste cu muzica?

 

Delilah: Parintii mei au avut dintotdeauna un gust impecabil in muzica. Imi amintesc piese pe care nu le-am auzit niciodata, daca are vreo logica ce spun. Cred ca am muzica in sange.

 

 

OM: De ce ai ales acest gen de muzica?

 

Delilah: Sunt sigura ca stilul meu muzical se va schimba de-a lungul vremii, influentat si de experientele prin care voi trece. Adolescenta mea a fost destul de dark, prin urmare cred ca asta se vede si in primul meu album.

 

 

OM: Daca ti-ai putea descrie muzica in cinci cuvinte:

 

Delilah: Dark, melodic, profund, pop si... sincer!

 

 

OM: Ti-a fost vreodata teama sa  transpui in muzica experiente si trairi?

 

Delilah: Normal! Poate fi destul de infricosator sa impartasesti lumii o parte din intimitatea ta. Dar am inceput sa vad latura eliberatoare si chiar terapeutica a acestui demers.

 

 delilah atelierul de productie

 

 

OM: Un artist cu care ti-ar placea sa lucrezi intr-o zi:

 

Delilah: Sunt atat de multi... As zice Andre 3000 - e mereu cool si nu-i e teama sa depaseasca limite.

 

 

OM: De ce Delilah?

 

Delilah: Stra-strabunica mea se numea Delilah, asa ca exista o ratiune sentimentala. In plus nici o alta artista nu poarta acest nume in prezent, in timp ce Paloma Faith mai este si o alta mare artista din UK. Ar fi fost confuzie pe Google, dar si printre oamenii din industrie.

 

 

OM: Muzica ta a fost deseori asociata cu Sade sau The xx, ce parere ai?

 

Delilah: Sunt fana atat Sade cat si The xx, asa ca este un mare compliment.

 

 

OM: Ce ti-ar placea sa faci, daca nu ai canta?

 

Delilah: Exista tone de chestii din culisele industriei muzicale, la care cred ca m-as pricepe, dar daca ar fi sa aleg ceva total diferit, cred ca mi-ar placea sa fiu chef.

 

 

OM: Cum crezi ca-ti va primi publicul bucurestean muzica?

 

Delilah: Sper ca bine, toata creatia mea e foarte sincera si intima, deci mi-ar placea ca fanii mei sa simta acest lucru.

Distribuie