• Share

Pentru a 3-a oara in Romania, Placebo a sustinut un concert de mare clasa pe 6 august

Pentru a 3-a oara in Romania, Placebo a sustinut un concert de mare clasa pe 6 august

 

Pentru a 3-a oara in Romania, trupa Placebo a concertat luni, 6 august, pe stadionul Iolanda Balas Söter din Bucuresti, concert insotit de dans, tipete, extaz si bucurie in randul miilor de fani prezenti. 

 

 

 

placebo iolanda balas bucuresti 2012 concert

 

 

 

Show-ul britanicilor a fost precedat de unul marca Grimus, trupa autohtona care a incalzit spiritele si a reusit o performanta de invidiat pe scena amenajata pe stadion. Nu ca gradele din termometre nu erau suficiente... :)

 

 

 

placebo concert bucuresti romania 2012 grimus deschidere

 

 

 

placebo concert romania 2012 grimus

 

 

 

Baietii de la Placebo au inceput in forta cu Kitty Litter si au tinut-o in acelasi ritm, cantand hit dupa hit: Battle for the Sun, Black-Eyed, For What It's Worth, Meds, Running Up That Hill sunt doar cateva exemple. Toate simturile ni s-au acutizat de-a lungul show-ului, intrucat publicul a cantat fiecare vers impreuna cu Brian Molko, intr-o atmosfera de mare clasa.

 

 

 

placebo concert bucuresti 2012 stadion

 

 

 

De altfel, solistul a avut si o surpriza placuta pentru public: alaturi de ceilalti doi membri, Stefan Olsdal (bas) si Steve Forrest (tobe), a interpretat noua lor piesa B3, dupa care au incheiat show-ul cu Infra-red.

 

 

 

placebo concert bucuresti tm live

 

 

 

Nu numai publicul a fost exaziat! Trupa dadea semne ca se simte foarte bine, multumind fanilor pentru primire si returnand aplauzele pe care le-au primit.

 

 

 

placebo concert bucuresti 2012 tm live

 

 

 

Bineinteles ca nici acest concert n-a scapat fara o defectiune tehnica, insa Brian a profitat de moment pentru a transmite un mesaj: “Multumim celor care danseaza, celor care tipa, celor care nu urmaresc concertul printr-un ecran mic al telefonului mobil. Momentul este acum! Bucurati-va de el pentru ca el trece!”.

 

 

 

placebo concert romania bucuresti august 2012 tm live

 

 

 

De asteptat sau nu, la cateva secunde dupa speech toata lumea si-a varat telefoanele in buzunare si a inceput sa tipe de fericire. Mesaj receptionat si aclamat la maxim!

 

 

 

concert placebo romania 2012 iolanda balas

 

 

 

 

Ca orice concert al unei trupe cu asemenea renume, si cel al Placebo s-a terminat prea repede. Ar fi putut tine toata noaptea, si tot nu ar fi fost suficient. Ramane sa ii asteptam pe viitor, pentru a ne readuce emotiile si extazul la suprafata.

 

 

 

placebo concert romania bucuresti 2012

 

 

 

Nici micile probleme de organizare, nici coada la bere pana pe la a 4-a piesa nu a putut sa strice aceasta seara. Exact ca numele lor, Placebo a fost o imbunatatire masurabila si observabila a starii noastre, un remediu excelent pentru o zi caniculara.

 

 

 

placebo concert romania bucuresti 2012

 

 

 

Iar noi ii apreciem pentru muzica lor, pentru starea pe care o creaza cu fiecare piesa, pentru mesajul transmis in timpul concertului, pentru momentele pe care ni le-au dat si de care am stiut sa profitam!

 

 

 

concert placebo romania 2012

 

 

 

concert placebo romania bucuresti 2012

 

 

 

concert placebo bucuresti romania 2012

Distribuie