• Share

Singuri acasa - interzis adultilor peste 90 de ani

Singuri acasa - interzis adultilor peste 90 de ani

 

Singuri acasa e clar cea mai tare animatie a anului 2016, cel putin pana acum. De ce? Iti pune imaginatia la incercare in legatura cu ce-ti face catelul, pisica sau purcelul cand nu esti acasa. Si daca te iei dupa ce se intampla in film, animalutele au o viata mai interesanta decat a ta. A incasat deja peste 100 de milioane de dolari, fiind astfel cel mai bun debut in box office-ul american al unei animatii originale.

 

Singuri acasa - interzis adultilor peste 90 de ani

Foto: cinemagia.ro

 

Doua dintre motivele pentru care s-a intamplat asta ar putea fi curiozitatea starnita de trailer, care face ceea ce trebuie sa faca un teaser: vrei sa vezi mai mult dupa ce-l urmaresti. Copii sunt cel de-al doilea motiv. De trei zile auzi probabil „cand mergem la Singuri acasa?” sau „vreau la desenele cu Max”.

 

 

Pentru noi a fost cel dintai. Asa c-am pornit cu ganduri de rasete cu gura pana la urechi.

Un scurtmetraj cu minioni a dat startul zambetelor de prin sala si ne-am zis ca e o zi buna pentru stiinta.

Efectele de inceput te lasa cu cateva strangeri de inima, stomac si alte organe care nu reactioneaza foarte bine la raul de inaltime, mai ales ca este 3D. Il cunosti pe Max, un catel care-si iubeste stapana pana peste urechi, pisica Chloe, Pops si altii ca ei, care au vieti cel putin captivante cat timp esti plecat.

 

Singuri acasa - interzis adultilor peste 90 de ani

 

Totul se schimba cand in viata lui Max intra Duke. Un caine blanos, cules de pe strazi, cam rautacios. In lupta pentru suprematie, cei doi pornesc intr-o aventura care se dovedeste a fi ceea ce trebuie. Le sar in ajutor prieteni la care nu se asteaptau, intra in mafia animalutelor fara stapan condusa de un iepuras dragalas doar la infatisare si, ce sa vezi, intervine si dragostea.

 

Singuri acasa - interzis adultilor peste 90 de ani

 

Toate acestea, insa, pot fi palpitante daca ai pana-n 20 de ani si te amuzi la fiecare replica spusa de Kevin Hart (vocea iepurasului). Depasesti frumoasa varsta? Vii cu cei mici din familie si te distrezi pe cinste.

Distribuie