• Share

Super baieti - super film

Super baieti - super film

 

Cu ocazia avanpremierei “Super baieti”, Christian Tailoring a sponsorizat un eveniment la dunga (hehe). Oameni cunoscuti, care mai de care, de la Florin Ristei, George, Gianina Corondan, Adina Buzatu la Speak, Adelina Pestritu, Cristina Cioran, Vladimir Draghia si alte vedete, au fost prezenti in sala de cinema sa afle povestea dintre Ryan Gosling si Russel Crowe.

 

Foto: Super baieti FB.

 

Inainte de vizionarea propriu-zisa, ne-am amuzat copios datorita trailer-ului in care au fost introdusi cativa dintre invitati. Daca Florin Ristei a luat liftul impreuna cu actorii din rolurile principale, Adelina Pestritu a fost la locul crimei, iar Vladimir Draghia i-a fost alaturi lui Ryan la nevoie, empatic cum il stim. Sa-ti mai zicem ca actrita Cristina Cioran a fost in acelasi hotel cu Gosling si Crowe? Nici George n-a lipsit se pare de pe platourile de filmare.

 

Foto: Super baieti FB.

 

Cat despre film, a fost foooarte bun. Nu e cum te-ai obisnuit. Oricat zici ca stii ce urmeaza sa se intample, nu va fi asa. Scenele sunt realizate fenomenal, a la film noir cu elemente de comedie presarate pe ici, colo.

Pe scurt, s-a terminat asa cum a inceput, la cateva crime diferenta si episoade de ras isteric.

E despre realitatea din societate, fara miracole, cu partile ei negative, dar si cu evolutia care te ia cumva prin surprindere. E pragmatic. Si pentru asta il felicitam pe regizorul Shane Black.

 

Ryan Gosling (March) e un detectiv ratat, a carui sotie a murit. Ce il tine pe linia de plutire? Fiica lui, Holly. E desteapta foc si il aduce cu picioarele pe pamant rapid. Este prioritatea lui in viata, asa ca incearca sa se tina de promisiuni atunci cand i le face.

Russel Crowe (Healy) a lucrat in armata si functioneaza dupa un cod. Isi duce existenta facand comisione ucigase pentru diversi oameni care-l contacteaza. Nu, nu omoara pe oricine. Ci le face dreptate celor care nu pot.

Asa ajung sa se cunoasca. Prin Amelia, fiica unei femei cu un statut important in Guvern. Nu se inteleg ele prea bine, e cu revolte si nu se termina prea bine penrtu niciuna din ele. Dar deja ti-am spus prea mult, asa c-ai face bine sa mergi sa-l vezi.

Contine si actiune din plin. Asa, sa-ti faci o idee:

 

Distribuie