• Share

Top 3 filme de vazut in weekend (11 - 13 decembrie)

Top 3 filme de vazut in weekend (11 - 13 decembrie)

 

La capitolul cinema va fi weekendul unor premiere si al unor avanpremiere interesante. Pentru ca, se stie, orice seara se poate anima, mai ales daca o incepem cu un film care sa ne transmita emotia necesara. Am pus pe lista de filme de weekend inclusiv productii proaspat nominalizate la Globurile de Aur din acest an.

steve jobs 2015 film

 

Film la mall: Steve Jobs, r. Danny Boyle

Neconvingatorul Jobs (2013) cu Ashton Kutcher va fi fara doar si poate detronat de pelicula regizata de Danny Boyle despre Steve Jobs. Nu-i niciodata simplu sa faci un biopic, insa Michael Fassbender reuseste sa-l readuca pe magicianul de la Apple pe marele ecran intr-o maniera care sigur nu va trece neobservata la premiile Oscar.

 

Film de festival: Spotlight, r. Tom McCarthy

Proaspat nominalizat la Globurile de Aur, Spotlight, in regia lui Tom McCarthy va putea fi vazut vineri la Elvira Popescu in cadrul Festivalului de Psihanaliza si Film. Filmul e inspirat din investigatia facuta la inceputul anilor 2000 de catre un grup de jurnalisti de la The Boston Globe in legatura cu cazurile de abuz sexual asupra minorilor din cadrul Bisericii Catolice. Distributia e cat se poate de convingatoare: Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams, Liev Schreiber.

 

Film pentru copii: Toto, cocoselul cel viteaz, r. Gabriel Riva Palacio Alatriste, Rodolfo Riva-Palacio Alatriste


O buna alegere de weekend pentru a merge cu cei mici la cinema este povestea lui Toto, un cocos ambitios. Regizorii Gabriel Riva Palacio Alatriste si Rodolfo Riva-Palacio Alatriste isi imagineaza un Toto care viseaza sa ajunga mare campion de lupte in arena satului.

Distribuie