• Share

Top 3 filme de vazut in weekend (12 - 14 februarie 2016)

Top 3 filme de vazut in weekend (12 - 14 februarie 2016)

 

Ai putea merge la cinema in acest weekend. Exista premiere de toate genurile si, atentie s-ar putea sa te “indragostesti” de una dintre ele.hail, caesarFilm la mall: Ave, Cezar!

E intotdeauna o placere sa aflam ca fratii Coen au mai scos un film pentru ca ne-au bucurat bine de tot cu pelicule ca Fargo sau No Country for Old Men. De aceasta data vorbim despre o comedie cu o distributie spumoasa (Josh Brolin, George Clooney, Ralph Fiennes, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Frances McDormand, Channing Tatum etc.) plasata in anii ’50. In plina epoca glam a Hollywood-ului, Eddie Mannix are un job inedit: trebuie sa se asigure ca starurile de cinema nu-si sifoneaza prea tare imaginea.

 


orizint marian crisan

 

 

Film de autor: Capul sus

O reintalnire cu Catherine Deneuve pe marele ecran e motiv de mers la cinema. In regia lui Emmanuelle Bercot, filmul La tete haute, prezent anul trecut la Cannes, spune povestea lui Malony, un copil problematic, si incercarea sistemului de a-l salva si creste de la 6 la 18 ani.


Film romanesc: Orizont

Noul film al lui Marian Crisan este o ecranizare inspirata de “Moara cu noroc” a lui Slavici. Lucian (András Hatházi) si Andra (Rodica Lazar) se ocupa de o cabana pierduta in Muntii Apuseni. Numai ca in zona totul pare a fi controlat de Zoli, seful mafiei locale a defrisarilor ilegale.

Distribuie