• Share

Tu stii ce mesaje trimiti la betie?

Tu stii ce mesaje trimiti la betie?

Ca omul la betie spune adevarul e lucru bine stiut. Acum, daca trimisul mesajelor in acele momente e ca un hobby pentru tine, ar fi mai bine sa-i dai telefonul unui prieten si sa ti-l dea a doua zi sau cand e sigur ca nu mai esti in stare sa apesi vreo tasta. Nu de alta, dar n-are nimeni chef sa faca pe dadaca cand merge-n club. Interesant este insa cand nu faci asta...

 

drunk message mesaj betie
Foto: Nadya Peek - flickr

 

Sunteti in Control, dar ati avut grija sa dati cateva shot-uri de visinata inainte sa plecati de acasa, asa ca tu deja ai inceput sa inrosesti tastatura telefonului si sa stresezi grupurile de pe Facebook. Asta n-ar fi atat de rau, doar ca te-ai bagat in seama si cu tipul/tipa cu care n-ai avut curaj sa o faci acum cateva zile. Incepi conversatia usor si subtil cu un „Hei! Care-i treaba?”, el/ea iti raspunde si totul e ca la carte, chiar v-ati dat intalnire maine. Sau cel putin asta e ce sperai. Ce s-a intamplat de fapt? Nu, nu o sa te vezi cu nimeni.

 

drunk message mesaj betie

 

A doua saptamana zici ca te-ai invatat minte, asa ca lasi telefonul acasa si iei un taxi spre Kristal Glam Club. N-au trecut nici doua ore ca deja ai cerut tuturor din anturaj sa-ti imprumute putin telefonul ca trebuie sa trimiti un mesaj. Te-au cuprins nostalgiile si regretele.

 

drunk message mesaj betie

 

Incearca sa folosesti o aplicatie care te impiedica sa scrii sub influenta alcoolului. Nu vrei sa ajungi sa schimbi mesaje indescifrabile cu seful tau sau vreo tipa proaspat agatata.

 

drunk message mesaj betie

 

Acum daca obisnuiesti sa suni, vai de contactele tale. Sau de tine, ca doar exista si block. Se poate sa-i pacalesti de doua, trei ori ca-i urgent, dar nu tine prea mult. Important e sa nu fii singur pe stradute de Centru Vechi si chiar sa ai nevoie de cineva sa vina sa te ia. Daca esti pe modelul de textuit la betie, iti stergi si sansele sa iti mai raspunda oamenii cand chiar ai nevoie de ei. Cam asta e situatia in care te angajezi host pe la vreun bar de acolo sau cine stie ce.

 

drunk message mesaj betie

Distribuie